Illai та Karine записали пісню “Не розкажуть у Тік-Тоці”

Поділитися

Талановитий піаніст ILLAI увірвався в музичний простір трохи більше, ніж місяць тому, але вже випускає третій трек. Цього разу це дует з Каріною Столаба, що взяла псевдонім KARINE.
ILLAI стверджує, що його основна місія — показати слухачам, як музика може змінити світ кожного з нас на краще, і розказати про те, як важливо любити і вірити в свою любов. Пісня «Не розкажуть у Тік-Тоці» саме про це.
— Сучасний світ занадто багато уваги приділяє соціальним мережам. Кількість підписників, лайків та коментарів стала новою цінністю. І за всім цим втрачається цінність по справжньому важливих речей — можливості тримати кохану людину за руку, проводити з нею час на пікніку чи разом грати у баскетбол. Я хочу, щоб мої треки слухали у Тік-Ток і щоб вони стали там популярними, але жити я хочу тут і зараз, у справжньому світі, оффлайн. І, якщо хтось, зустрівши цю пісню в Тік-Ток, послухає її, відкладе в сторону телефон, піде погуляє з коханою людиною чи просто проведе час з друзями, я вважатиму, що моя місія виконана.
ILLAI та KARINE познайомились у соціальних мережах. ILLAI бачив виступи співачки на «Голосі країни» та відразу звернув увагу, що у неї класний голос і особливий тембр і захотів записати з нею дует. Під час спільної роботи вони відразу відчули творчу синергію.
— На «Голосі Країни» мені випадала нагода працювати в дівочих тріо, а ось заспівати дуетом з хлопцем — таке було вперше! Цікавий експіріенс! Ми швидко ловили одну хвилю з Іллею і на записі треку, і на зйомках відео та фотосесій, та починали працювати, як одне ціле, як один організм! Сподіваємося, це відчують і наші слухачі та глядачі, — коментує Каріна.

Режисером відео “Не розкажуть у Тік-Тоці» став популярний український кліпмейкер Віктор Скуратовський.

— У відео переплітається декілька сюжетних ліній. KARINE в ньому постає в образі монахині, як символу невинності та чистоти душі, а ILLAI — бед боя, який переосмислив своє минуле життя і готовий спокутувати гріхи заради того, щоб ще раз відчути тепло коханої. Головні герої — люди з різних світів, які хочуть бути разом, але не можуть. Проте для кохання немає нічого неможливого і часто воно поєднує серця абсолютно несхожих людей, тому неочікуваний фінал здивує глядачів, — коментує режисер.

Для какой кровати подойдет топпер футон

Уряд реформує систему вищої освіти: що зміниться з наступного року