Отці Василіяни просять Христину Соловій та Сергія Жадана видалити кліп “Серце” знятий у храмі святого Андрія у Львові

Поділитися


“Слава Ісусу Христу!!! Дорогі у Христі брати і сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі інтернет кліпу “Серце”, за участю Христини Соловій та Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них з проханням про видалення даного кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!!!”,- йдеться в офіційному повідомленні.

За 7 годин кліп переглянули понад 50 тисяч глядачів і він входить у 30 найпопулярніших відео українського сегменту ютубу.


Христина Соловій так представила кліп на своїй офіційній сторінці у Фейсбук: “Пісня «Серце» — маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад. Це відверта і зрозуміла історія кохання двох людей, за якою ховаються відданість і сміливість.

Ця пісня — про сміливих людей, що боряться за важливі для себе речі. Дивіться кліп на YouTube, слухайте «Серце» на усіх стримінгових платформах, і пам’ятайте, що поруч із любов’ю ніколи не може стояти каяття”
Частина користувачів, прихильників отців, вважає крамолою даний кліп. Але дуже багато українців вважають кліп красим. адекватним і не варто його видаляти. А ви як вважаєте?

Ввозили авто під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ і продавали – на Тернопільщині підозрюють 3 осіб

Вперше із живим бендом: у Тернополі з великим сольним концертом виступить YAKTAK