Що таке Pod-системи та їх різновиди

Поділитися

Pod-системи – найпростіший різновид електронних сигарет, який користується попитом на ринку України. У конструктивному плані – це компактний девайс, у корпусі якого розташований акумулятор та картридж. Остання деталь включає невеликий резервуар для рідини та нагрівальний елемент, який перетворює заправку в пар.

Процес експлуатації вкрай простий, оскільки активація пари здійснюється затягуванням або бічною кнопкою. При цьому існує досить широкий асортимент виробів, що відрізняються за технічними характеристиками. Сучасні pod-системи в ZHIZHALAB дозволять наочно ознайомитися з модельним рядом.

Чим Pod-система відрізняється від вейпу?

Ключовою відмінністю Pod-систем є простота використання. Користувачеві не потрібно проводити налаштування, заправку та інші маніпуляції з обслуговування, які характерні для атомайзерів. Для експлуатації достатньо проводити періодичну зарядку та просту заміну витрачених картриджів.

Все ж таки поди мають єдиний мінус – використання тільки одного типу резервуарів. Але це не проблема, оскільки для кожної моделі існує широкий вибір складу та смаків, які представлені на сайті https://zhizhalab.com.ua/. Що стосується боксів, то вони універсальні, оскільки практично всі елементи конструкції є змінними. Також не потрібно плутати pod-системи з класичними одноразками для паріння, які просто викидають після розряду або закінчення рідини.

Основні різновиди Pod-систем

Ця категорія пристроїв для паріння має досить велику класифікацію відповідно до конструктивних особливостей виробів. Щоб зробити правильний вибір моделі, потрібно розібратися з ключовими відмінностями.

За типом картриджа

У цьому плані поди комплектуються закритим або відкритим картриджем. Остання варіація передбачає можливість дозаправлення рідини у резервуар. Це дозволяє суттєво продовжити термін експлуатації картриджа та надає можливість змінювати смаки. Закриті не менш популярні через свою практичність та цілком доступну ціну, але є суттєві обмеження у виборі заправок.  

За типом затяжки

Цей параметр передбачає три основні варіанти:

  1. Сигаретна. Створюється імітація повноцінного куріння, що актуально для людей, які відмовилися від тютюну. Для затягування потрібно докладати невеликих зусиль.
  2. Вільна. Популярний варіант, який схожий на куріння кальяну. Можна отримати більше ароматної пари.
  3. Комбінована. Такі моделі подів надають можливість ручного регулювання тугості затягування: від сигаретної до вільної. Це найбільш зручний та практичний варіант.

Критерій має індивідуальний характер та ґрунтується на особистих уподобаннях.

За активацією

Увімкнення пристрою може здійснюватися за допомогою фізичної кнопки на бічній частині корпусу. Але більш популярною та практичною вважається активація датчиком, який спрацьовує на початку затягування. Також є комбіновані моделі, які об’єднали в собі два варіанти, але такі пристрої зустрічаються рідко.

За функціоналом

Найчастіше Pod-системы мають єдиний режим роботи, що значно полегшує експлуатацію використання. При цьому є системи з плавною чи покроковою зміною потужності роботи пристрою. Також створено моделі, які можуть мати до п’яти різних положень.

Це основні типи та різновиди Pod-систем, які можна придбати на ринку України. Знання основних різновидів под-систем дозволяє кожному зробити правильний вибір спираючись на особисті уподобання. При цьому слід зазначити, що такі пристрої є найбільш популярними за рахунок компактності, простоти управління та доступної ціни.

росія уночі завдала удару поблизу Хмельницької АЕС

Особливості догляду за шкірою обличчя в холодну пору року