Види та особливості військового взуття

Поділитися

Раніше вибір взуття для військових був дуже обмеженим. Берці були доволі міцними, але не завжди зручними. Якщо ж купити взуття військове сучасного зразка, то можна отримати міцність, комфорт, захист від пошкоджень та інші переваги.

Види спорядження

Існує безліч моделей, які можуть використовуватися в залежності від призначення. Є також спорядження, що здатне забезпечити комфорт у будь-яких умовах. Серед найбільш затребуваних варіантів:

  • тактичні черевики, що створені для тривалого використання (можна не знімати кілька діб без втрати комфорту);
  • літні черевики — легкі та міцні вироби для експлуатації в теплу пору;
  • зимові моделі із шаром утеплювача;
  • водонепроникні черевики зі спеціальною мембраною для відводу вологи;
  • кросівки — для тренувань;
  • кеди — в більшості випадків використовуються моряками, бо не надто зручні на суші.

Деякі технології нагадують аналогічні винаходи у світі спорту. Точніше, вперше їх застосовували саме у військовій сфері, а пізніше почали використовувати для спорту. Наприклад, та ж сама мембрана, яка не дає воді потрапити всередину, проте добре відводить повітря та вологу від стоп, була спочатку в екіпіруванні для військових.

Особливості армійського взуття

Для виготовлення виробів задіюють сучасні зносостійкі матеріали, які зберігають властивості незалежно від температури та вологи. Деталі взуття готові до багаторазових деформацій, при цьому забезпечується надійний захист стоп від каміння, уламків, скла, арматури.

Особливу увагу виробники приділяють протектору. Малюнок підошви забезпечує надійне зчеплення з поверхнею під час бігу чи ходьби. Верхня частина виготовлена переважно з натуральних матеріалів, таких як шкіра. Це забезпечує комфорт та тривалість експлуатації.

Якщо необхідне якісне військове взуття від найкращих виробників, то оптимальним варіантом стане його покупка в інтернет-магазині ukrarmor. Скористатися пропозицією компанії можуть не тільки військовослужбовці: армійські моделі — відмінний варіант для рибалки, туризму, полювання чи інших захоплень справжніх чоловіків.

Загальна сума прямих збитків, завдана інфраструктурі України через війну, сягає $151,2 млрд

14 жовтня очікується суха та тепла погода. 15 жовтня пройдуть дощі