Яку допомогу отримали українці від фонду Пін Ап?

Поділитися

На початку 2022 року Україна зазнала повномасштабного вторгнення з боку росії. Велика кількість громадян нашої країни постраждали від дій країни-агресора. Задля допомоги українцям, які найбільше постраждали через війну, було створено благодійний фонд Пін-Ан, більше про який можна дізнатись на офіційній сторінці в Instagram: https://www.instagram.com/pinup.foundation/ – фонд зібрав велику команду професійних волонтерів, що не байдужі до долі співгромадян.

Благодійні ініціативи фонду

Мета фонду Pin Up – надати гуманітарну допомогу громадянам України, які постраждали від дій російської армії. Співробітники фонду тісно співпрацюють з іноземними та неурядовими організаціями. А у рамках проєкту Line-Up команда волонтерів ввідправляє гуманітарну допомогу до прифронтових регіонів, наприклад, Куп’янського району Харківської області.

Окрім цього, за час свого існування фонд зміг реалізувати такі ініціативи:

  • купити надпотужний генератор для забезпечення роботи Харківського метрополітену під час блекаутів;
  • забезпечити генераторами котельню у Харкові для можливості забезпечити теплом житлові будинки;
  • закупили медикаменти та гігієнічні матеріали для київської клінічної лікарні «Феофанія».

Коли Херсонську область затопило унаслідок підриву Каховської ГЕС окупантами, волонтери фонду зібрали гуманітарну допомогу для мешканців цього регіону. До Херсону було відправлено 10 тонн води та 5 тонн корму для тварин.

Інші ініціативи благодійного фонду Пін Ап

Фонд існує вже майже два роки. За цей період часу було пройдено непростий шлях. Було реалізовано й інші благодійні ініціативи. Завдяки підтримці негромадських організацій, фонд Пін Ап провів вдалу евакуацію громадян України, які втратили власне житло внаслідок бойових дій, до країн Європи. Вдалося евакуювати жінок та дітей до Німеччини та Нідерландів. Евакуація відбулася за підтримки гуманітарної організації «Неємія».

Волонтери фонду активно допомагають ВПО, які були змушені залишити рідні домівки через російську агресію. Для них були куплені продукти харчування, товари гігієни, побутова хімія та необхідні товари для малюків. Наприклад, фонд зміг закупити 6 тонн гуманітарки на понад 680 тис. гривень для 300 родин у Запоріжжі, а також 22 тонни продуктів та майже 2 тис. одиниць побутової хімії переселенцям і жителям Костянтинівки Донецької області.

Благодійний фонд Pin up продовжує активно допомагати своїй державі. Сьогодні кожен українець може підписатися на сторінку фонду в Інстаграм, де можна слідкувати за його роботою та успіхами.

На Тернопільщині судитимуть викриту кіберфахівцями СБУ проросійську інтернет-агітаторку

Як обрати ножичний підйомник для СТО