Dannisha випустила трек Kiss та зібрала 100 тисяч гривень на допомогу ЗСУ

Поділитися

Молода зірка Dannisha, яка прославилась сміливим відео Ain’t That Serious, продовжує робити незвичайні для нашого шоу-бізу та суспільства кроки.

Співачка вирішила втілити у життя новий механізм залучення коштів для цільових потреб ЗСУ та вже встигла зібрати 100 000 гривень на потреби військових. Dannisha подумала: а скільки людей захочуть допомогти хлопцям на фронті, навіть якщо від них не буде потреби віддавати власні кошти? 

З цієї думки і виріс новий концепт з залучення уваги до необхідності системної підтримки окремих військових ЗСУ, так і цілих бригад. Конкретно, співачка надає системну підтримку 3-й ОШБр бригаді ЗСУ. 

На другий рік повномасштабної війни розміри донатів значною мірою знизилися, а увагу та кошти для наших військових та благодійних організацій привертати стало вкрай важко. Тому Dannisha вирішила ризикнути та спробувати новий концепт залучення коштів на потреби ЗСУ. В чому він полягає? 

Кожен, хто збереже (зробить PRE-save) нового треку Dannisha забезпечує 40 гривень в якості доната для ЗСУ.

Якщо користувач в період з 13 жовтня до 3 листопада зробить PRE-save треку KISS, то співачка монетизує одне збереження в 40 гривень, який і буде переданий нашим хлопцям на передовій. 

«Звісно, я могла просто задонатити велику суму коштів та зробити з цього піар-акцію, як багато інших…Я системно допомагаю ЗСУ та спілкуюсь з хлопцями з 3-й ОШБр бригади, а з багатьма дружу. Я знаю про проблеми спаду підтримки військових і розумію людей: у багатьох вже нема грошей, багато хто втомився, іншим набридло читати про корупцію. Але допомагати треба, а для залучення уваги до цієї теми треба використовувати нові методи», розповідає Dannisha.

«І тут я подумала: А що, якщо я проведу таку акцію: скільки уваги до збору для 3 

-ї ОШБр я приверну серед людей, якщо їм не треба буде донатити власні кошти? Це соціальна акція, за допомогою якої ми також виміряємо справжні настрої в нашому суспільстві», — пояснила послідовність своїх думок Dannisha.

Було зібрано майже сотню PRE-save і додатково співачка зробила внесок, що в загальній сумі сягає 100 000 гривень.

«Це дуже крутий результат, вважаючи те, що ніхто до мене не практикував пресейви, тобто для людей це не звично, не зрозуміло. Навіть не зважаючи на нелегку механіку, люди все одно доєдналися до допомоги ЗСУ»

Тіна Кароль випустила кліп на пісню “Не святі”

Як захистити себе від вірусного гепатиту А?