Менше страждань, більше легкості – ось запорука правильних любовних стосунків

Поділитися

Протягом усіх років свого дорослішання я вважала, що пристрасні стосунки апріорі є конфліктними. Зрештою, зав’язка сюжету будь-якої романтичної комедії, яку дивилася у дитинстві, будувалася саме у конфлікті.

Те саме я можу сказати і про всі прочитані мною романи, і про ток-шоу – людям подобається спостерігати за драмою, яка трапляється серед певного кола людей, за їх боротьбою один з одним.

Люди боролися, борються і будуть боротися один за одного та за свої стосунки. Нас виховують на вірі, що справжнє кохання завжди важке, брудне і суперечливе.

І я пишу цю статтю, щоб спростувати всі ці стереотипи.

Нещодавно я зрозуміла деякі важливі речі, до усвідомлення яких йшла протягом усього життя, і сподіваюся, що вам для цього знадобиться менше часу. Ось що я маю на увазі:

Любов не повинна бути головною трудністю у вашому житті, вона не повинна бути основним джерелом страждань. Не варто її драматизувати.

Вважається, що людина, гідна істинної любові, повинна мати такі якості, як уміння боротися за своє щастя, жертовність, стійкість. Але правда полягає в тому, що справжню другу половинку, яка дається нам долею, любити неважко.

Тому що правильне кохання – це завжди легко.

Правильне кохання – це коли ви о 2 годині дня в неділю в комфортній тиші читаєте поруч один з одним книжки, безтурботно задерши ноги на дивані у вітальні.

Правильне кохання – коли ваша мила бесіда під час поїздки автомобілем до села, поступово стихає, і ви вже просто насолоджуєтеся приємною тишею та видами природи за вікном авто.

Правильне кохання – це коли ви погоджуєтеся один з одним набагато частіше, ніж сперечаєтеся. Це коли ви більше творите, ніж займаєтеся руйнуванням стосунків, тому що ви обоє хочете не лише їх зберегти, а й розвивати далі.

Правильне кохання будується не так на основі конфлікту, але на основі гармонії. На основі постійної підтримки один одного, на основі розуміння того, що ви є однією командою.

Конфлікти можуть виникати у будь-яких відносинах.

Але вам потрібно дочекатися тієї людини, яка ставитиметься до конфліктів не як до безперервного, а як до контрольованого зла.

Людину, яка шукатиме в конфлікті точки дотику, а не намагатиметься всіма силами довести лише свою правду.

Тому що немає нічого романтичного в тому, щоб бути парою, у якої нічого не виходить.

У реальному житті немає нічого трагічно прекрасного в тому, щоб постійно розлучатися, миритися, йти на розрив, а потім знову поєднуватися. У реальному житті все це лише марна трата часу та енергії. У реальному житті це абсолютно нікому не потрібне.

Тому що ваша любов не повинна жити на тлі конфлікту, а ваші стосунки не повинні перетворюватися на щось драматичне, брудне та болісне.

Менше страждань, більше легкості – ось запорука правильних любовних стосунків.

Виявляти свою любов до людини, з якою ви перебуваєте у стосунках, має бути для вас так само природно, просто і легко, як і дихати. У відносинах легкості має бути більше, ніж складнощів.

А якщо у вас все навпаки, то, швидше за все, з вами зовсім не та людина, яка вам потрібна.

Тому що правильне кохання здається легким, навіть у найважчий час.
І таке кохання варто чекати.

25 копійок 1992 року коштують майже тисячу доларів

Чому гравці вибирають БК 1win?