Завтра на Тернопільщині випаде сніг

Поділитися

18 листопада Тернопільщина перебуватиме під впливом атмосферних фронтів від циклону, що зміщуватиметься з Балкан на Чорне море.
18 листопада: Хмарно. Опади (переважно у вигляді дощу та мокрого снігу). На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.
Попередження про метеорологічні явища:
Область, місто: 18 листопада на дорогах ожеледиця.
(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).
19 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно – східний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
20 листопада: Хмарно. Опади (переважно у вигляді дощу та мокрого снігу). Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

У зв’язку з переміщенням циклону та його атмосферних фронтів з Балканського півострова на Чорне море та надходженням холодної повітряної маси з північних широт в його тилову частину, на території Тернопільської області та м. Тернопіль 18 листопада 2023 року очікуються несприятливі погодні умови:
Опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу, з поступовим припиненням вдень.
На дорогах ожеледиця.
Вночі та вранці слабкий туман.
Місцями утворення нестійкого снігового покриву.
Коливання температурних показників впродовж доби від 2о морозу до 3о тепла.
Погодні умови відповідатимуть І (жовтому) рівню небезпечності.
Такі погодні умови можуть ускладнювати роботу об’єктів енергетики, зв’язку, комунальних служб та порушувати рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

У Тернополі жінці пообіцяли платити за перегляд відео і вкрали 100 тисяч гривень

Гэмблинг партнерки: лучшие партнерские программы