Luck of the Devil Power Combo — цікава новинка від відомого провайдера All For One Studios

Поділитися

Зовсім скоро вийде онлайн-слот Luck of the Devil POWER COMBO від розробника програмного забезпечення All For One Studios. Сьогодні на азартному ринку існує безліч слотів, зосереджених на темі вогню. Поєднання вогню та фруктів є стійким трендом серед ігрових автоматів. У цьому відеослоті головний персонаж представлений у вишуканому стилі. В одягнений у циліндр, костюм та рукавички. Але попри все це виглядає трохи підозріло. В цілому ігровий слот виглядає стильно і вражає енергійним саундтреком.

Технічні характеристики

Один з основних аспектів слотів POWER COMBO – великий обсяг можливостей для покупки функцій, і ця новинка — не виняток. Слот виділяється “дуже високим” рівнем волатильності. Тут гравцям доступні різні моделі RTP, а найвищий показник становить 96,2%. Гра передбачає використання бонусів. Наприклад, у VIP Casino промокод на фріспіни та інші заохочення.

Новий відеослот має гральну сітку з 5 барабанами і 40 лініями виплат. Виграші відбуваються зліва направо на сусідніх барабанах з лівого краю. На ігровій сітці гемблери побачать 10 традиційних символів. Вони варіюються від вишень і лимонів до барів і сімок. За 5 ідентичних зображень на гральній лінії гравець отримає виплату від 0,8х до 5х ставки. Зробити гральний процес ще легшим та прибутковішим допоможе символ-джокер, який може замінити будь-який інший на барабанах під номером 2, 3 і 4.

Які бонуси передбачає розробник?

Новий слот має основну фішку — раунд LINK&WIN, який запускається випадковим чином. Для цього гравцю достатньо отримати принаймні 1 із 3 різних символів скатерів. Кожен з цих символів надає різні можливості. Раунд також може спрацьовувати випадково, якщо на барабанах випаде понад 1 скатер одночасно. У цьому випадку активними є декілька можливостей одночасно:

  • під час раунду гравець отримує 3 безкоштовні оберти;
  • під час спінів можуть випадати порожні клітини або монетні символи з вартістю від 0,5x до 20x ставки;
  • скатери перетворюються на монети і залишаються на барабанах до завершення раунду. Кожна нова монета скидає лічильник обертів і залишається на барабанах до кінця раунду. 

Слід зазначити, що гра завершується, коли всі позиції на сітці заповнені або оберти закінчуються. Заповнення всіх позицій також призводить до видачі міні, мажорного або мега джекпоту відповідно 10x, 100x або 5,000x ставки.

Кожен з 3 різнокольорових скатерів (зелений, червоний, синій) активує LINK&WIN з унікальною можливістю. Наприклад:

  • зелений запускає раунд із подвійною силою, де працюють дві сітки;
  • червоний активує раунд із можливістю джекпоту;
  • синій активує раунд із можливістю збирання. 

Гравці також можуть купити доступ до бонусного раунду з індивідуальними або комбінованими можливостями.

Стоимость доставки авто из США: факторы, влияющие на цену

10 лютого у Тернополі відбудеться передсвятковий забіг “Закохані у біг”