На Тернопільщині проведуть облік мисливських тварин

Поділитися

В трьох областях проведуть облік мисливських тварин 2024. Південно-Західне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства зобов’язало користувачів мисливських угідь провести облік чисельності мисливських тварин в січні-лютому 2024 року на території мисливських угідь Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Про це повідомляється на сайті південно-західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Для об’єктивного відображення результатів проведення обліку чисельності мисливських тварин у Держлісагентстві України пропонують залучати представників міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, державних районних мисливствознавців, представників державної лісової охорони, представників департаменту (управління) екології та природних ресурсів ОДА, Держпродспоживслужби, представників громадськості.

При проведення облікових робіт користувачам мисливських угідь необхідно дотримуватись заборон та обмежень, які встановлені на період правового режиму воєнного стану. При виборі методів проведення облікових робіт максимально використовувати анкетно-опитувальний метод, метод обліку за допомогою фото-відео пасток та облік на місцях підгодівлі тварин та їх зимових скупчень.

Які проєкти для ветеранів та їхніх родин запрацювали

Національний відбір на “Євробачення-2024”: вже сьогодні визначиться людина, яка поїде представляти Україну на світовому Євробаченні.