Особливості продукції бренду Cosmedix

Поділитися

Зараз дуже популярними є косметичні засоби, що поєднують у собі особливості косметології та фармацевтики, їх називають космецевтичними. Бренд Cosmedix став одним із перших виробників гіпоалергенної та максимально безпечної для чутливої шкіри косметики.

Особливості продукції бренду Cosmedix

У перших лінійках бренду були представлені засоби з інноваційними біоактивними формулами для професійного використання, створені на основі рослинних екстрактів. З часом в асортименті з’явились і лінійки продуктів для домашнього використання. Зараз можна придбати сироватки, професійні пілінги, креми, маски, гелі, пептидні формули, вітамінні концентрати.

В засобах бренду використовуються такі запатентовані інноваційні технології, як:

 

  • Spin Trap;
  • комплекс AGP;
  • LG–Retinex;
  • рідкі кристали.

 

Завдяки технології Spin Trap уповільнюються процеси старіння внаслідок зв’язування вільних радикалів.

Користуючись комплексом AGP, шкіра збагачується вітаміном А, ризик алергії при цьому мінімальний.

Технологія LG–Retinex призначена для доставлення ретинолу в глибинні шари шкірного покриву.

Рідкі кристали – це активні речовини, що містяться в продуктах у специфічній формі. Це дозволяє рідким кристалам максимально глибоко проникати у шкіру та запобігати її зневодненню.

Під час виробництва косметики Cosmedix не використовуються речовини, що можуть заподіяти шкоду здоров’ю (вазелін, парабени, синтетичні барвники, мінеральні оливи, ароматизатори, гідрохінон тощо).

Як правильно вибрати засоби Cosmedix?

Космецевтика Cosmedix – це спеціалізовані продукти, які спрямовані на розв’язання косметологічної проблеми. В широкому асортименту Cosmedix можна знайти варіанти для живлення, очищення, зволоження, висвітлення, відлущування шкіри. Тому дуже важливо заздалегідь дізнатися вичерпну інформацію щодо продукту – його склад та дію.

На сайті б’юті-сервісу FABO можна не лише знайти детальний опис кожного продукту цього бренду, але і скористатися допомогою досвідчених консультантів, які підберуть оптимальний варіант. Також завдяки FABO є можливість створити карту краси – це стане у пригоді під час наступних покупок.

Якісна косметика допоможе покращити зовнішність та якомога довше зберегти молодість шкіри. Засоби Cosmedix – це один із найкращих варіантів для догляду за тілом і обличчям.

На що подивитися в Перемишлі

Цікавлять професії сфери будівництва?