SMAS-ліфтинг: процедура, що повертає молодість

Поділитися

Підтягнути контур обличчя, позбутися другого підборіддя та носогубних складок і при цьому не вдаватися до пластичної хірургії можливо. Повернути молодість допоможе новітня американська технологія СМАС. Це ультразвуковий ліфтинг м’язів каркаса обличчя, який також використовується і для тіла.

Переваги SMAS-ліфтингу

Стандартні косметологічні апаратні процедури діють лише на верхні шари шкіри обличчя, не зачіпаючи глибоких, які й формують м’язовий каркас. SMAS-ліфтинг працює по-іншому. Ультразвукові імпульси проникають до глибоких шарів шкіри, досягаючи м’язів та підтягуючи шкіру обличчя. Якщо ви теж хочете спробувати СМАС ліфтинг, Київ пропонує чимало варіантів у різних закладах. Звернутися саме до клініки Оксфорд Медікал варто, коли бажаєте:

  • отримати чіткий овал обличчя;
  • прибрати мімічні зморшки;
  • позбутися другого підборіддя;
  • підняти верхні повіки;
  • позбутися обвислих щік та носогубних складок; 
  • підвищити пружність шкіри на обличчі, шиї та декольте.

Оскільки проведення процедури не передбачає пошкодження верхніх шарів шкірного покриву, жодних негативних наслідків немає. До того ж щоб шкіра повернула собі молодість, потрібна всього одна година. Саме стільки триває процедура, результат якої збережеться до двох років.

Як проходить СМАС-ліфтинг?

СМАС-ліфтинг — це процедура, яка не потребує специфічної підготовки. Спершу очищають та дезінфікують шкіру, після чого наносять гідрогель. Він сприяє ефективнішому проникненню ультразвукових хвиль під шкіру та захищає її від перегрівання.

Після цього на апараті налаштовують глибину та інтенсивність дії та проводять ліфтинг відповідною насадкою в залежності від ділянки обличчя чи тіла. Особливого дискомфорту процедура не викликає, втім можуть бути невелике поколювання та печіння. Після завершення СМАС-ліфтингу фахівець очищає шкіру й наносить заспокійливий крем.

Доволі часто косметичні проблеми можна усунути завдяки ліфтингу не всього обличчя, а окремих його зон. Професійно оцінити стан шкіри та рекомендувати проведення процедури можуть фахівці естетичної медицини клініки Оксфорд Медікал.

СБУ повідомила про підозру начальнику російської катівні, в якій утримували полонених захисників Азовсталі

Повернули близько 5 мільярдів: як боротьба з корупцією економить кошти українців