Здоров’я і смак у кожному шматочку: як обирати суші, що відповідають дієтичним уподобанням?

Поділитися

Давно відомо, що суші дуже смачні, але чи корисні вони? Тут ми спробуємо розібратись, які переваги для здоров’я має ця страва, а також на що звернути увагу, коли справа доходить до ласування суші. А поки ви можете оформити замовлення суші Львів на сайті перевіреного закладу “Суші Майстер”.

Суші – шкода чи користь?

Для початку вважаємо за потрібне зауважити – Японія має одну з найвищих у світі тривалість життя. З цього можна зробити висновок, що їхнє харчування сприяє або хоча б не заважає довголіттю.

Всі знають, що однією з основних страв, яку найчастіше їдять японці, є суші.

Основою цієї страви є відварений та приправлений оцтом рис, а в якості начинки використовуються свіжі овочі та якісні морепродукти.

Майже всі дієтологи стверджують, що більшість різновидів суші цілком можна собі дозволити навіть за дотримання дуже суворої дієти. Також є варіанти суші для вегетаріанців та веганів, які на всі 100% не мають у складі шкідливих чи небезпечних для здоров’я людини продуктів.

Якщо ви дотримуєтесь помірного харчування, тобто не допускаєте переїдання, або рахуєте калорії, то варто знати наступне:

  • Класичні роли макі містять від 20-28 калорій, а залежить це від начинки – наприклад, шматочок макі з овочами матиме приблизно 20 калорій, а от макі з тунця (30 г) матиме вже близько 29 калорій.
  • Японські традиційні суші нігірі з лосося міститиме близько 37 калорій.
  • У шматочку сирої риби (лосось) – це називається сашимі – має близько 36 калорій.

Також варто знати кількість шматочків суші та ролів, які вважатимуться порцією – це теж допоможе вам їсти страву без шкоди для здоров’я та фігури. Традиційні суші нігірі у форматі порції нараховують 2 шматочки, але додатково подаються соус, овочі тощо. Порція ролів найчастіше складається з 4-6 шматочків, але теж додатково на стіл ставляться підходящі додатки. Загалом без шкоди для здоров’я можна з’їсти максимально до 16 шматочків.

Завершуючи обговорення користі суші, зауважимо – ласувати слід лише свіжими та правильно приготованими стравами. А от замовити найсмачніші та гарантовано корисні суші можна на сайті “Суші Майстер”.

З “Суші Майстер” здорово та смачно!

Щоб частіше ласувати суші, не ризикуючи ні здоров’ям, ні фігурою, а також не витрачаючи значних коштів, варто стати клієнтом ресторану “Суші Майстер”. Тут працюють справжні майстри кулінарного мистецтва Японії, які ретельно обирають продукти для приготування суші та ролів.

Очевидний плюс для кожного клієнта – величезний асортимент страв в меню. Тут ви можете обрати смачні суші та роли, а також перші страви, салати, десерти та багато чого іншого. Є також набори, які підійдуть для компаній різних розмірів.

Замовити їжу з доставкою можна на сайті закладу – тут є меню та максимально вичерпна інформація про послуги. А якщо ви збираєтесь замовляти регулярно, то слід встановити мобільний застосунок.

Заклад має власну кур’єрську службу, що значно підвищує якість надання послуг доставки. Чекати приїзду кур’єра треба буде недовго (приблизно 45 хвилин). Доставляються замовлення від суми на 200 гривень, а якщо ваше замовлення буде вище ніж на 400 гривень, то за послуги доставки платити не прийдеться.

Як зробити ірландську віскі-вечірку: що подати на стіл та чим розважати гостей

63% військовослужбовців хотіли б після демобілізації зайнятися власною справою