Ветеранів війни у Тернополі прифотошопили до тазиків з “травою”, щоб дискредитувати та витіснити зі сфери охоронних послуг?

Поділитися

Сьогодні у Тернополі відбулась пресконференція представників ТОВ “РОЯЛ Контракт”, громадської організації “Тернопільська обласна організація ветеранів війни” Тараса Пастуха, Володимира Камінського та Назарія Процаюка. Колишній військові та громадські діячі поділилися з журналістами своїми роздумами з приводу скандальної інформації, яка мала великий резонанс не лише на Тернопільщині, але в й в Україні.

Тарас Пастух і Володимир Камінський  заперечили фактично усю інформацію, яку поширив керівник Тернопільської поліції Сергій Зюбаненко щодо їхньої організації. За їхніми словами, до їхніх фото дофотошопили тазіки з “травою”, які знайшли під час обшуків у невідомим їм людям, які не мають жодного стосунку ні до охоронної фірми “РОЯЛ КОНТРАКТ”, ні до громадської організації ветеранів російсько-української війни. Зброю, яку знайшли в охоронній фірмі – є легальною та зареєстрованою. Прослухати детально історію та аргументацію ви можете у відеозаписі, що розташований вище.

Учасники пресконференції не відкидають, що за недолугою спробою дискредитації може бути прихований намір витіснити ветеранську організацію зі сфера надання охоронних послуг.


Юлія Тимошенко про мобілізацію, легалізацію канабісу, відставку Залужного, тюрму та зради

Як пацієнтам з туберкульозом отримати безоплатно медичну допомогу на Тернопільщині?