Через москалів у Звягелі горить об’єкт інфраструктури. Жертв не має, але просять людей закрити вікна

Поділитися

Вночі у Звягелі, що на Житомирщині окупанти нанесли удар по обʼєкту інфраструктури. Жертв серед мирного населення немає. Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому там рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами.
Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти.
Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи.

У ніч 8 квітня росія атакувала Україну керованою авіаційною ракетою Х-59 та 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136».

У пресслужбі Житомирської військової адміністрації зазначають, що постраждалих внаслідок ворожого удару немає.

«Сьогодні в ночі під час повітряної тривоги на Житомирщині ворожими дронами-камікадзе був атакований об’єкт критичної інфраструктури. Силам та засобам протиповітряної оборони області вдалося збити частину шахедів. За попередньою інформацією жертв та постраждалих внаслідок ворожого удару немає»,- йдеться у повідомленні.

На сторінці Звягельської міської ради у Facebook також повідомили про загрозу забруднення повітря.

«Сьогодні вночі росія нанесла удар по обʼєкту інфраструктури громади. Жертв серед мирного населення немає. Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами. Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та у вищому професійному училищі.Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи», – наголошують у пресслужбі Звягельської міської ради.

СБУ затримала у Харкові інженерів-проектувальників, які за гроші з рф допомагали підключити Запорізьку АЕС до “росатома”

Переселенців не меншає. Як громади справляються з розміщенням ВПО на третьому році війни