Перший – для будинку, другий – для подвір’я: 2 прилади для підтримки ідеальної чистоти

Поділитися

Про приватний будинок мріють багато людей. Адже це так класно, коли можеш випити філіжанку кави у себе на подвір’ї під спів пташок, або повечеряти родиною у альтанці спекотного літного вечора. І коли мрія стає реальністю, часто виникає питання, а як же тримати прибудинкову територію в чистоті, адже прибирання всередині дому ніхто не скасовував. Представляємо вам 2 прилади від Kärcher Україна, які полегшать процес підтримки порядку в будинку і на подвір’ї. 

Чистота всередині – миючий пилосос 

З цим приладом ви назавжди забудете про клінінгові компанії чи послуги хімчистки килимів та диванів. Адже він ідеально прибере вашу підлогу, ще й професійно очистить будь-які меблі з текстильним покриттям. Жирні плями на оббивці стільця, старі забруднення дивану, неприємний запах на килимі – з цим пилососом ви назавжди забудете, що це таке. 

Такі пилососи мають 2 баки для води – перший для чистої, другий для збору брудної. Під тиском розбризкується вода з миючим засобом, а потім всмоктується назад разом з брудом. А щоб переключитися з вологого прибирання на сухе, достатньо просто змінити режим роботи, не зупиняючи процес прибирання. 

А якщо ви плануєте чистку салону авто чи садових меблів, тоді радимо звернути увагу на акумуляторні моделі, наприклад, на миючий пилосос SE 3-18 COMPACT, який зручний для транспортування. 

Чистота на подвір’ї – мінімийки високого тиску 

Цей прилад – справжня гордість компанії Kärcher Україна. Адже тут і винайшли цей диво-прилад. Що казати, саме ним очищали статую Христа Спасителя в Ріо-де-Жанейро, тож у якості та надійності пристрою сумніватися не прийдеться. 

Що минімийка високого тиску здатна відмити на вашому подвір’ї: 

 

  • велосипеди, мотоцикли, автомобілі тощо; 
  • паркани, кам’яні доріжки, плитку;
  • садову техніку та інструменти;
  • садові меблі;
  • сходи;
  • стіни;
  • басейни;
  • тераси;
  • фасади.

Мийка має три режими – HARD для видалення стійких забруднень (наприклад, з тротуарної плитки), MEDIUM для видалення середніх забруднень (наприклад, для мийки авто), SOFT для видалення незначного бруду (наприклад, з садових меблів). 

Які бувають мінімийки

Зараз до продажу представлені 3 типи пристроїв, які дещо відрізняються один від одного. 

Power Control. Ця потужна мінімийка ефективно впорається з видаленням бруду.  Ця мийка оснащена пістолетом з LCD дисплеєм та йде з різноманітними аксесуарами. Compact. Як можна судити з назви, цей пристрій ідеальний для тих, хто цінує портативність і компактність. Вона потребує мінімум місця для зберігання та вирізняється легкістю у використанні і надійністю.

K 2 Battery. Цей пристрій бездротовий, тож стане в пригоді для прибирання в місцях, де відсутні розетки. Він легкий у використанні та має регульовану потужність з трьома налаштуваннями, що дозволяє працювати до 14 хвилин. Якщо ваша вимога – це мобільність та ефективне очищення, тоді цей тип точно для вас. 

 

Підтримувати чистоту вашого будинку і подвір’я стане набагато простіше з цими приладами. Завдяки своїй ефективності та легкості у використанні, мінімийки та миючі пилососи стануть незамінними помічниками в кожному домі.

 

Тавро спонсора війни: нардепи пропонують маркувати компанії, що працюють в росії

Тернопільські учні передали 52350 грн на ЗСУ