Тільки голос та фортепіано: GEREGA презентувала ліричну версію пісні “Знову”

Поділитися


Представниця української молодої музики, тінейджерка GEREGA презентувала ліричну версію пісні «Знову».

Співачка вже запам’яталася слухачам як справжня бунтарка, яка попри свій юний вік створює глибинну музику. Поп-рок версія пісні «Знову» разом з екранізацією, де GEREGA сиділа на палаючому дивані, ще раз підкреслила основний меседж її творчості.
Але тепер співачка демонструє себе зовсім з іншої сторони – тендітної та лагідної. Нагадаємо, що пісня «Знову» присвячена вимушеному розставанню двох закоханих. І перша версія демонструє, що героїня виражає злість та лють, бажаючи раз і назавжди позбутися цих спогадів. Знищити та забути.

Своєю чергою, лірик-версія демонструє інший настрій – жаль, смуток та переживання. Коли співачка сам на сам з емоціями. Тільки фортепіано та її голос.

«Над створенням ліричної версії пісні ми задумалися ще під час створення оригіналу. Адже тоді у першій версії мені хотілося, аби перший куплет був виконаний тільки під фортепіано. Проте це не лягало в аранжування. Тому ми прийняли рішення показати цю пісню також з іншої сторони. Зараз пісня «Знову» звучить по-новому. А можливо дехто за сприйняттям розцінить її зовсім інакше», – зазначила GEREGA.

Щодо майбутніх творчих планів, то наразі співачка хоче більше заявити про себе шляхом участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. До прикладу, взимку вона взяла участь у кастингу до SanRemo Junior, який щорічно відбувається в Італії.

GEREGA (Софія Герега)– представниця українського тін-попу та поп-року, яка тільки починає свій творчий шлях. Лауреатка 1 премію у Міжнародному Багатожанровому Фестивалі мистецтв “Etoiles De Paris” у Франції.

Благодійний концерт Франсіс Пуленк

У Тернополі відбудеться вечір солоспівів