Які вакансії у топі на ринку праці Тернопільщини?

Поділитися

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,5 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, майже кожна п’ята – із заробітною платою вищою від середньої по області.

Найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, транспорті, в освіті.
У топ 10 вакансій області увійшли: водій, лікар, продавець, швачка, кухар, медсестра, вантажник, бухгалтер, інженер, листоноша.
У топі професій за розміром зарплати:
45 тис. грн – головний бухгалтер;
30-35 тис. грн – водій, інженер-конструктор, вантажник, шеф-кухар, кухар, модельєр-конструктор;
25-28 тис. грн – економіст, лікар-психіатр, монтажник устаткування зв’язку, дизайнер-виконавець, начальник виробничої лабораторії, слюсар з ремонту транспортних засобів;
20-24 тис. грн – лікарі різних спеціальностей, забивач худоби, слюсар-електрик, електрогазозварник, бухгалтер, інженер з безпеки руху.
Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.
За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» – (063) 5765756.
Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:
ТГ-канали “Робота на Тернопільщині”, «Вакансії! Тернопільська область»
Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна також зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.
Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs  

Чарівність казино в стилі регентства

Освітні реформи-2024: з якими викликами зіштовхуюються українські викладачі сьогодні