50 аудіоказок для юних українців

Поділитися


Рік тому до Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня, для маленьких і дорослих українців був створений проєкт «Казки на ніч» від Суспільного Мовлення. На сьогодні він вже випустив 50 казок, серед яких народні казки й твори сучасних авторів.

Аудіоісторії озвучували відомі українські митці, артисти та ведучі Суспільного Мовлення. Але загалом аудіоказки для дітей у Суспільного з’явилися ще 6 років тому, і в цьому проєкті взяли участь багато українських зірок, наприклад: вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, письменник Сергій Жадан, учасник гурту «Dakhabraha» Марко Галаневич, лідерка гурту «Крихітка» Саша Кольцова, співачка Христина Соловій, актор дубляжу Євген Малуха, відомий своєю озвучкою Альфа й Гомера Сімпсона, співачка Світлана Тарабарова, Ірена Карпа, представниця України на Дитячому Євробаченні-2023 Анастасія Димид, акторки Ірма Вітовська, Наталя Сумська, Юрій Дяк та багато інших.

Життя в аб’юзивних стосунках

Європа дає гроші і годує мене? Америка турбується про мене? Отже, вони нижчі в харчовому ланцюжку, і мусять це робити і надалі