Програма Лідерства 2024: молодь з Тернопільщини запрошують на освітній проєкт на Хмельниччині

Поділитися

З 14 по 18 серпня на території Меджибізького замку в Хмельницькій області проведуть всеукраїнський освітній проєкт «Програма Лідерства 2024». У заході візьмуть участь близько 300 студентів, які цікавляться тематикою економічних та політичних свобод в Україні. 

Організатором заходу виступає громадська організація «Українські Студенти за Свободу». Програма проєкту включає 5 днів лекцій та дискусій на теми економіки, політики, філософії, підприємництва, побудови спільнот і лідерства. Окрім освітньої частини, учасників очікують фізичні активності, командні завдання, та інші культурно-розважальні заходи. Також, Програма Лідерства — це єдиний шлях приєднатися до організації «Українських Студентів за Свободу», адже протягом табору молодь ознайомиться з ідеями спільноти. 

До участі запрошуються абітурієнти та студенти у віці від 16 до 24 років, для яких свобода є важливою життєвою цінністю. Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням та пройти відбір. Участь у заході безкоштовна. Крайній термін реєстрації: 10 липня включно.  

«Чому варто поїхати на Програму Лідерства? Кажу на своєму прикладі:у 2022-му році ця подія повністю змінила моє життя. В перший рік повномасштабного вторгнення важко було повірити, що настільки розумна та активна молодь може зібратися в одному місці. З того часу УСС стало для мене другою сім’єю, яка провадить важливі ініціативи та несе ідеї Свободи у світ!», — ділиться Віталій Дудяк, функціонер УСС.

Організація бере на себе витрати на роздаткові матеріали, харчування та проживання під час проєкту. Також для всіх учасників організований трансфер із Хмельницького до замку. 

«Студенти — це люди із загостреним відчуттям справедливості, які ставали в авангард під час багатьох визначних подій у часи української незалежності. Ми це розуміємо, тому хочемо дати саме студентам можливість навчатися, об’єднуватися та впливати на покращення України, реалізовуючи свій потенціал.»каже Микита Храмов, II Президент УСС та головний організатор проєкту.

Історії трьох українок, які десятки років тому переїхали до Італії і балотуються до Європарламенту

Юридична консультація: як ветерану пройти ВЛК