Ветеранів та ветеранок з Тернополя запрошують на безоплатні онлайн-курси англійської мови

Поділитися

Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів запускає безкоштовний онлайн-курс англійської мови для ветеранів та військовослужбовців з інвалідністю внаслідок війни. Для них розробили спеціалізовану програму, яка поєднуватиме вивчення англійської, допомогу з реабілітацією та підготовку до подальшого працевлаштування. 

За словами організаторів, інклюзивний курс з вивчення англійської запустили для того, аби допомогти ветеранам та ветеранкам повноцінно інтегруватися у ринок праці. 

«Наразі в Україні гостро стоїть питання працевлаштування ветеранів та захисників, які отримали інвалідність внаслідок війни. Часто їм складно знайти роботу, особливо у разі паралельного проходження реабілітації. Аби підготувати ветеранів до потреб ринку праці та допомогти їм у реінтеграції, ми запустили інклюзивний онлайн-курс з вивчення англійської. Програма повністю адаптована під рівень володіння мовою та спеціальні потреби ветеранів. А онлайн-навчання дасть змогу долучитися до занять тим, хто отримав поранення та перебуває на реабілітації», — зазначила директорка Гончаренко центру Онлайн Вікторія Захарова.

Навчання відбуватиметься за спеціалізованою програмою, яка готуватиме ветеранів до подальшого працевлаштування. По завершенню учасники отримають рівень знань upper-intermediate та навички написання резюме та проходження інтерв’ю. Це допоможе їм краще відповідати вимогам цивільного ринку праці. 

Організатори додають: Гончаренко центр вже має досвід навчання військовослужбовців: пілотні заняття англійської для ЗСУ успішно протестували на початку 2023 року, а згодом запустили безоплатний курс для захисників та захисниць. 

«Наразі більше 2000 військовослужбовців покращують свою англійську на наших курсах. Ми навчаємо їх спеціалізованої англійської для комунікації із закордонними інструкторами та побратимами з Інтернаціонального легіону. Бували випадки, коли на наші заняття підключаються навіть з окопів», – діляться у команді Гончаренко центрів. 

Усі заняття повністю безкоштовні, а кожна зустріч охоплюватиме нову тему. Завдяки цьому приєднатися до навчання можна на будь-якому етапі, а всі навчальні матеріали дублюватимуться в чаті групи. Аби долучитися до навчання, ветеранам та ветеранкам достатньо заповнити гугл-форму за цим посиланням.

 

 

 

Трильйон у борг. Як українці позичають гроші державі та скільки на цьому заробляють

Як сексуальне задоволення впливає психологічний стан?