Як сексуальне задоволення впливає психологічний стан?

Поділитися

Інтимні радості повинні такими залишатися, тобто приносити щастя і насолоду протягом усього життя людини, починаючи з моменту вступу в статеву сферу. Інакше психологічний стан не буде стабільним – постійні спалахи роздратування, депресивні моменти та перепади настрою ніколи не йдуть на користь здоров’ю. Сексуальна радість – одна з найважливіших складових здорового емоційного стану.

Відчувати себе щасливою хочеться кожній людині. Але якщо в будь-якій галузі життя присутній дисбаланс, досягти внутрішньої гармонії стає вкрай складно, часто й зовсім неможливо. Ментальне здоров’я залежить від задоволення сексом. Як і навпаки – добрий інтим нормалізує психіку та підвищує настрій. Тривожність же, викликана проблемами в ліжку або недоліком сексу, не тільки призводить до дискомфорту, а й негативно позначається на відносинах з партнером.

Секс як ліки від стресу

Емоційна напруга, що супроводжує людину тривалий час, вкрай негативно позначається на фізичному та психічному здоров’ї. Болісні стресові ситуації, що повторюються регулярно, призводять до таких проблем, як головний біль, безсоння, почуття постійної втоми. Все це з часом може вилитися в затяжну депресію, якої позбутися без допомоги лікаря неможливо.

Насолода, яку людина отримує під час гарного сексу, знижує рівень тривожності. Під час оргазму в кров викидаються гормони щастя, що викликає відчуття безпричинної радості. Це відбувається як із чоловіками, так і з жінками. Плюс до цього – якісний інтим, що приносить насолоду, підвищує загальний імунітет. А після вдалого сексу настає приємне розслаблення – зникають проблеми із засинанням.

Підвищення самооцінки

У сексі, як і в житті, багатьом людям хочеться бути на висоті. І це добре, адже від старання кожного із партнерів залежить результат інтимної близькості. Якщо обидва готові викладатися повністю, то й бурхливий оргазм станеться в обох. Іноді чоловіки бояться невдач у ліжку через можливі фізіологічні осічки – надто швидке сім’явипорскування або недостатньо міцну ерекцію. Жінка може побоюватися, що партнер вважатиме її недостатньо гарячою або просто фригідною.

Позбутися комплексів у сексі легко, і для цього не завжди потрібно звертатися до фахівців. Сучасні інтимні девайси та безпечні засоби з онлайн-магазину SexToys здатні усунути неприємні проблеми у короткий термін. Використовуючи відповідні пристрої, можна збільшити статевий член, зробити ерекцію стійкою, розбудити ерогенні точки, краще контролювати оргазм і т. д. І, звичайно, секс-іграшки варто застосовувати і просто для задоволення – благо вибір зручних і збуджуючих девайсів величезний.

Інтим та відносини

Коли двоє відчувають разом яскраві відчуття та емоції, ментальний зв’язок між ними стає максимально міцним. Саме тому не варто відмовлятися від сексу у періоди тимчасового охолодження стосунків. Якщо чекати, поки сама собою налагодиться емоційний зв’язок, сформується хибне коло – відсутність інтиму буде викликати образи, а через образ не захочеться лягати в ліжко з другою половинкою. Щоб такого не відбувалося, необхідно завжди йти назустріч один одному і, якщо потрібно, миритися прямо в ліжку.

Варто зауважити, що якісний секс позитивно впливає на зовнішній вигляд. Жінка, задоволена інтимним життям, випромінює щастя – не помітити неможливо. Чоловік, який на регулярній основі отримує від сексу бажану дозу емоцій та відчуттів, також виглядає брутально та привабливо. Все це, як правило, чудово позначається на стосунках, адже краса та здоров’я завжди приваблюють людей. Якщо ж відносин немає, насолоджуватися оргазмами і відповідно чудово виглядати допоможуть інтимні аксесуари.

Оргазми допомагають впоратися з горем

Ніхто не застрахований від болючих ударів долі. У житті трапляється всяке – смерть когось із близьких, важке розлучення, затягнуті у погану компанію діти, банкрутство… перераховувати можна довго. Але саме оргазми допомагають не піти у глибоку депресію. Що цікаво, це необов’язково має бути близькість із партнером. Мастурбація, особливо з відповідними секс-іграшками, за тим самим принципом допомагає легше переживати складні періоди життя. Самозадоволення – природне заняття, соромитися цього точно не слід.

Важливий момент – інтимна близькість чи сеанс задоволення принесуть користь лише за умови повноцінного оргазму у фіналі. Якщо жінка не кінчає в ліжку або чоловік не завжди може утримувати ерекцію, необхідно вирішувати проблему, а не упокорюватися з нею. Допоможуть знову ж таки якісні товари для дорослих. Попередньо можна порадитись із лікарем. Є й інший зручний варіант – зайти на сайт онлайн секс-шопу та звернутися до консультантів за допомогою у підборі потрібних девайсів чи косметичних інтимних засобів. Експерименти в ліжку та пошуки нових еротичних відчуттів – прямий шлях до здобуття справжнього щастя в інтимному житті.

Ветеранів та ветеранок з Тернополя запрошують на безоплатні онлайн-курси англійської мови

Зайнятість без бар’єрів на Тернопільщині: працевлаштування, профнавчання, підприємництво