Тіна Кароль презентувала новий дует з SHUMEI – “Дзвони”

Поділитися


Дует Тіни Кароль та SHUMEI з тріумфом повертається до своїх слухачів. На тлі приголомшливого успіху попереднього релізу “Стерва”, виконавці знову об’єднали свої таланти, щоб здивувати шанувальників несподіваним другим дуетом поспіль.

Романтична поп-рокова балада “Дзвони”, що розповідає про сум один за одним, повністю виконана живим складом музикантів, надаючи композиції відчуття живого виступу, як на концерті.

Відеокліп, режисеркою якого стала Ната Курган, занурює глядачів за лаштунки запису зіркового дуету: емоційний вокал Тіни та унікальне тембральне забарвлення SHUMEI зачаровують серця слухачів, як епічний фільм, до якого хочеться повертатися знову і знову.

“Ідея створити другий дует належить Олегу. Він є автором цієї пісні, на відміну від попередньої “Стерва”, яку написала я. Мене зачарували романтика та мелодійність треку. Співати з Олегом – це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом,” – зазначає Тіна.

Інтенсивна емоційна складова тексту передає фатальність обставин, які оповідає пісня: «А ти мені дзвони, дзвони посеред ночі, я і так не бачу сни!» Ці прості, але справжні слова відгукуються у кожного, чи не так?

«Пісня “Дзвони” з’явилася абсолютно випадково, і ми спонтанно вирішили створити другий дует. У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані з першої спроби. Спонтанність, невимушеність та простота – це все, чого ми хотіли досягнути,” – говорить SHUMEI.

Зануртеся у світ сновидінь: конкурс цифрового мистецтва з ШІ

Висвітлення смертей у медіа. Як про це коректно писати?