Де надрукувати книгу на замовлення

Поділитися

Видати власну книжку – мрія кожного письменника. Ніщо не тішить автора більше за можливість взяти до рук новенький томик з власним ім’ям на обкладинці. Сорок років тому це було неможливо через державний контроль, суворі вимоги щодо тематики творів і цензуру. Двадцять років тому це коштувало величезних статків і було доступно небегатьом, а сьогодні кожен бажаючій може замовити друк книг, навіть якщо це усього лише кілька примірників, або взагалі один.

Важливе питання, що постає перед автором: кому довірити друк книжки. Ми радимо обрати друкарню, яка має величезний досвід, репутацію надійного партнера, пропонує великий спектр можливостей щодо виготовлення книжок і гнучку цінову політику – книжкову друкарню «ТАКИБУК».

Друк книжок: зручний калькулятор і вигідна ціна

Кожного автора завжди хвилює фінансова складова. У «ТАКИБУК» на друк книг ціна залишається однією з найнижчих в Україні, за високої якості виконання. Книжкова друкарня пропонує друк необмеженим накладом, від одного примірника, і можливість самостійного розрахунку вартості за різних параметрів. Для цього достатньо скористатись простим онлайн калькулятором, який містить актуальні на поточний час ціни і великий перелік можливих варіантів друку. Відвідувач сайту, за бажанням, може створити безліч комбінацій виконання книжки, і одразу довідатись ціну кожного з них. Така можливість дає змогу клієнтові спокійно, без поспіху, розглянути усі можливості й прийняти виважене рішення щодо вигляду книги, яке максимально відповідатиме його побажанням і можливостям бюджету.

Калькулятор для розрахунку вартості містить чотири найпоширеніші книжкові формати, три найбільш популярні типи паперу, пропонує на вибір тверду або м’яку палітурку, кольоровий або монохромний друк, необмежену кількість сторінок і примірників. Також у ньому передбачені деякі види оздоблення: глянсова або матова ламінація обкладинки, декорування форзаців, наявність лясе і кругління внутрішнього блоку. Клієнт одразу побачить ціну одного примірника і усього накладу для різної кількості книжок.

Можливості книжкової друкарні не обмежуються тими, що вказані у калькуляторі. Вартість інших варіантів та індивідуальних побажань розраховує менеджер, а калькулятор дозволяє дізнатись кінцеву ціну стандартного друку, або приблизну вартість індивідуального проекту.

Калькулятори додрукарської підготовки

Якщо рукопис потребує додрукарської підготовки, автор має можливість заздалегідь розрахувати її вартість за допомогою онлайн-калькуляторів для редагування і верстання. У калькуляторі редакторських робіт достатньо вибрати тип тексту і кількість сторінок. Для прорахунку вартості верстання слід вказати індивідуальні особливості і побажання щодо вигляду і оздоблення тексту майбутньої книжки, бажаний формат і кількість сторінок. Якщо деякі з параметрів викликають сумніви, клієнт завжди може отримати детальну консультацію у менеджера книжкової друкарні.

Додаткові послуги

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» надає своїм клієнтам низку додаткових послуг, які є безкоштовними. Кожна нова книга отримує ISBN-код і включається до каталогу міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА», частиною якої є «ТАКИБУК». 

Друкарня самостійно виконує обов’язкову розсилку примірників згідно затвердженого переліку, відправляє готовий наклад Новою поштою на адресу, вказану замовником, і, за бажанням автора, здійснює реалізацію книжок за допомогою інструментів «ГЕЛЬВЕТИКА» та через мережу її книгарень.

Замовити друк книжки легко і зручно

Комуникація між замовником і друкарнею відбувається у зручному дистанційному форматі: достатньо відправити файл за допомогою інтернет-засобів.

У книжковій друкарні «ТАКИБУК» ви завжди зможете надрукувати книгу на замовлення з високою якістю і за помірною ціною. Залишайте повідомлення на сайті https://takibook.od.ua, або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери книжкової друкарні зв’яжуться з вами найближчим часом.

 

 

У столиці затримали адвоката, який організував нову схему для “ухилянтів”

На Тернопільщині СБУ заблокувала чергову схему втечі ухилянтів закордон