19-річна співачка Klavdia Petrivna заробила за два концерти 10 мільйонів гривень

Поділитися

У останні дні серпня у Києві, в Палаці спорту, відбулися з великим успіхом дебютні сольні концерти 19-річної співачки Klavdia Petrivna (Клавдія Петрівна), яка майже рік змушувала фанатів вгадувати, хто ховається за фірмовим капелюшком. І робила це доволі вдало.
Виступ знаменитості наживо переглянуло близько 16 тисяч людей, і можна було б припустити, що гонорар співачка за нього отримає шалений, однак, виявляється, існують певні нюанси.Співзасновник і СЕО Concert.ua – платформи з продажу концертних квитків і їх організації – Дмитро Феліксов пояснив журналу Forbes, що заробітку може й не бути через великі витрати на створення шоу, його репетиції, обслуговування техніки.

Однак, глянець порахував, скільки приблизно неоподаткованого доходу могла отримати команда Klavdia Petrivna з продажу квитків. Варто зазначити, що їх можна було придбати з 24 квітня, тобто протягом чотирьох місяців.”Forbes оцінив його у 10-10,5 млн грн до сплати податків – за умови, що ціни на квитки не змінювались впродовж періоду продажів. Найдешевший квиток коштував 499 грн, ціна найдорожчого – 7499 грн”, – йдеться в заяві журналу.

Офіційно Concert.ua ще не оприлюднював звітність і не коментував. Зокрема, співзасновниця лейблу Nebo Music Катерина Шевченко, яка займається менеджментом Klavdia Petrivna пояснила, чому Соломія Опришко (дівчина, яка ховалася під таємничим образом) не розкривала свого обличчя протягом року: “Переймалась, як аудиторія сприйме дебютну роботу”.

Відомо, що записи перших пісень авторства Соломії Опришко були опубліковані в мережі ще в липні 2023 року, але після початку співпраці з лейблом усі публікації були видалені.

 

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка «полювала» на будівлі ТЦК та нафтобази на Кіровоградщині

2 тисячі доларів за вступ до магістратури – поліцейські викрили проректора вишу в організації схеми ухилення від мобілізації