Кажете на голій дупі не можна заробити? OnlyFans виплатила 1 мільярд доларів

Поділитися

Компанія OnlyFans Ltd. виплатила власнику Леоніду Радвінському 472 млн дол дивідендів у минулому фінансовому році, в результаті чого за три роки він отримав від сайту понад 1 млрд дол. Про це повідомляє Bloomberg.

Згідно з фінансовою звітністю Великобританії, Радвінський заробив 338 мільйонів доларів у 2022 році та 284 мільйони доларів за рік до цього. 42-річний громадянин США є єдиним власником холдингової компанії OnlyFans, Fenix International Ltd.

За рік, що закінчився 30 листопада 2023 року, OnlyFans отримав прибуток у розмірі близько 485,5 мільйонів доларів США, що на 20% більше, ніж у попередньому році, йдеться у звіті Fenix International, опублікованому в п’ятницю.

Згідно зі звітом, дохід також зріс приблизно на 20% порівняно з попереднім роком до 1,3 мільярда доларів. Загальна кількість авторів на платформі зросла на 29% до 4,1 мільйона, а користувачів – на 28% до 305 мільйонів.

Радвінський купив контрольний пакет акцій OnlyFans у 2018 році у британських засновників Гая і Тіма Стокелі, які заснували сайт у 2016 році.

Радвінський, який народився в українському портовому місті Одеса, переїхав до Чикаго, коли він був дитиною. Згідно з його веб-сайтом, зараз він живе у Флориді.

Заснована в 2016 році компанія OnlyFans розташована в невеликому офісі в лондонському районі Сохо, де колись був район червоних ліхтарів, а зараз тут медіа та модні компанії. Платформа стала надзвичайно прибутковою під час пандемії Covid-19, опублікувавши прибуток до оподаткування в розмірі 433 мільйонів доларів США за рік, що закінчився 30 листопада, що в сім разів більше, ніж вона заробила в попередньому році.

Американський інвестор Леонід Радвінський, який придбав контрольний пакет акцій у бізнесі в 2018 році, отримав понад 500 мільйонів доларів дивідендів від платформи kbit з кінця 2020 року, повідомляє компанія у своїй фінансовій звітності.

Передплатники OnlyFans щомісяця сплачують творцям контенту та чайові за доступ до ексклюзивних фотографій, відео та розмов, а компанія бере 20% комісії. Він спробував розширити свою пропозицію за межі вмісту для дорослих, яким він добре відомий, виділяючи сторінки шеф-кухарів, музикантів, знаменитостей і фітнес-тренерів, а також запустивши основний потоковий сайт, схожий на YouTube.

І тільки в Україні так звані правоохоронці купують послуги онліфанщиць. а потім порушують кримінальні справи і штрафують дівчат. Це відверта маячня в діяльності викривленої системи мусорні.
Як відомо, сервіс OnlyFans за минулий рік сплатив до бюджету України 1 мільйон 270 тисяч доларів податків. Про це повідомив голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев

“96 поданих декларацій забезпечать надходження до бюджету на суму 2,51 млрд гривень. По відношенню до 3 кварталу сума надходжень збільшилась на 421 млн гривень”, – повідомив Гетьманцев.

Найбільшими платниками в 4 кварталі 2023 року стали корпорації Google, Sony, Etsy, Apple, Meta, компанія Wargaming Group та стримінгова платформа Netflix.

“OnlyFans за надання послуг на території України у 2023 році нарахувала та сплатила 1,27 млн доларів”, – продовжив Гетманцев.

Кирило Буданов: “Telegram – це загроза національній безпеці України”

фільм про злочини РФ в Україні отримав нагороду Мадридського міжнародного кінофестивалю-2024