Представлено Apple Watch 10 із найбільшим екраном та нові навушники AirPods 4 більш анатомічним дизайном

Поділитися

Вчора  компанія Apple представила глядачам Apple Watch 10 із найбільшим екраном за всю історію розумних годинників компанії.

OLED-екран зможе вмістити аж додатковий рядок тексту, що допоможе користувачам перевіряти повідомлення на ходу. Екран має захисне скло IonX. Новинка має на 40% яскравіший екран за попередні годинники компанії. Apple назвав цей дисплей Wide angle OLED. Звісно, через це нові Apple Watch 10 будуть скоріше розряджатися, але для користувачів придумали фішку, що нові годинники будуть заряджатися швидше. Заряджання з 0 до 80% займатиме всього 30 хвилин. Побачим-побачим. Що буде через пів року -рік активного заряджання з батереєю – не кажуть нічого.

Товщина смартгодинника складатиме 9,7 мм. Це робить його на 10% тонкішим за попередній Apple Watch 9. Чи буде він від того міцнішим? ))

Apple представив також AirPods 4. Компанія робила нібито “більш анатомічну” та “найзручнішу” форму для навушників. Нібито церез це варто очікувати покращення якості звуку та “персоналізований просторовий звук”. Ги-ги…

У навушниках буде якийсь чип H2, завдяки якому AirPods 4 можна буде керувати жестами. Для того, щоб прийняти дзвінок у навушниках, потрібно буде покивати головою вгору й вниз, а щоб відхилити – похитати із боку в бік. Чого не зробиш для ігроманів-зумерів.

Навушники мають оновлений зарядний кейс, який збільшився у розмірах та матиме більшу батарею. Але час автономної роботи поки не вказаний. Ги-ги…

AirPods 4 з’явиться режим прозорості, адаптивне аудіо та режим розмови, коли навушники автоматично знижують рівень шумозаглушення, якщо “чують” голос співрозмовника. Тепер техніка точно підслуховуватиме вас і не дивуйтесь рекламі всього, про що ви заговорите.

Apple представив iPhone 16

Вчаться водити потяги та керувати будівельною технікою: чому все більше українських жінок обирають “чоловічі” професії?