POD-система OXVA XLIM PRO: найкращий вибір для поціновувачів

Поділитися

Електронна сигарета сьогодні – це не просто засіб для тамування нікотинового голоду. Для багатьох сучасних людей це важлива складова повсякденного стилю, оригінальний аксесуар, який дарує задоволення.

Перше, що роблять курці, які хочуть відмовитися від звичайних тютюнових виробів, – купують спеціальний пристрій для паріння. Більшість виробників додають до рідини, яка міститься всередині, сольовий нікотин, проте жижа не містить смол та інших токсичних домішок.

OXVA XLIM PRO: поєднання стилю та практичності

Кожен виробник девайсів для курців намагається надати своїм товарам індивідуальних, особливих рис. Тим, для кого важлива не тільки зручність, а й краса девайсу для паріння, варто звернути увагу на ПОД-систему OXVA XLIM PRO. Це модель, у конструкції якої передбачено потужний акумулятор, розрахований на 3 дні активного використання.

POD-система приверне увагу класичними формами, властивими пристроям цього виробника. Її виготовили у вигляді видовженого прямокутника з закругленими кутами й пластиковим картриджем у верхній частині. Механізм налаштування інтенсивності затягування разом із невеликою кнопкою знаходяться на торці виробу.

Вхідна потужність ПОД-системи становить 30 Вт, тому під час паріння вона завжди створює насичений, ароматний і густий пар. Зовні девайс схожий на ручку, він дуже компактний, тому його можна носити навіть у маленькій кишені. Модель виглядає ефектно й дорого також завдяки великій кількості кольорів корпуса – можна вибрати рожевий, зелений, синій і так далі.

Головні переваги POD-системи

Представлений варіант є новинкою від виробника «Оксва», тут бренд презентує більше легкості та стильний дизайн. При цьому модель не втратила класичних ліній та корпоративних традицій, за якими легко визначають її приналежність до конкретної компанії.

Серед переваг варто виділити наступні:

  • висока якість матеріалів та міцність конструкції;
  • продуманий до дрібниць дизайн, який також забезпечує максимальну зручність під час використання;
  • зручна опція для контролю потоку повітря;
  • клавіша, за допомогою якої можна перемикатися між різними режимами й налаштовувати потужність;
  • можливість вибрати один із двох варіантів рідини.

Нова лінійка включає 7 кольорів, тому завжди можна вибрати той, який найточніше відповідає вашим вподобанням. Товщина девайсу – всього 14 мм, він важить 66 грамів, тому користуватися ним дуже зручно й просто в будь-яких умовах.

Картридж OXVA XLIM PRO герметичний, з верхньою заправкою, під час використання можна не боятися, що жижа раптово розіллється. Не доведеться довго чекати, щоб зарядити пристрій, адже в ньому реалізовано функцію швидкого заряджання. Встановлена потужність, рівень заряду, доступна кількість затяжок – цю та іншу інформацію видно на спеціальному дисплеї.

Зручність та практичність у використанні

Серед інших переваг OXVA XLIM PRO варто виділити й такі:

  • універсальний порт Type-C для заряджання;
  • вбудоване RGB-підсвічування, що надає моделі привабливого, оригінального вигляду;
  • робота двома способами – від кнопки або автоматично;
  • нові картриджі місткістю 2 мл;
  • заправний отвір знаходиться на видимій поверхні, тому виймати цей елемент не потрібно.

Виробник максимально спростив процес використання ПОД-системи. Достатньо просто відкрити ковпачок, вставити у нього носик пляшки, у якій знаходиться рідина, та залити жижу з улюбленим смаком. Можна вибирати різні варіанти, експериментувати як завгодно – у цьому перевага багаторазового пристрою.

Починати парити варто десь через 10–15 хвилин після того, як картридж був заправлений вперше. Це необхідно для того, щоб вата, яка знаходиться навколо нагрівального елемента, краще увібрала рідину й не почала горіти передчасно. Тугість затягування можна відреагувати за допомогою повзунка з трьома отворами.

OXVA XLIM PRO – ПОД-система, яка порадує користувачів великою кількістю кольорів корпусу та компактними розмірами. Завдяки різноманітним налаштуванням користуватися цим пристроєм дуже просто, він забезпечує ароматний дим.

 

Економічне бронювання по-хмельницьки

До 9 років ув’язнення загрожує правоохоронцю з Тернопільщини за організацію нелегального трафіку для військовозобов’язаних