У Тернополі презентують книгу політв’язня радянських концтаборів Миколи Горбаля “Деталі піщаного годинника”

Поділитися

27 жовтня, в неділю, о 16 годині в Тернополі відбудеться представлення нового видання книги живої легенди, політв’язня радянських концтаборів, дисидента, шістдесятника, члена Української Гельсінської групи, поета і письменника Миколи Горбаля «Деталі піщаного годинника». Також під час зустрічі йтиметься і про інші книги автора, про його громадсько-політичну, правозахисну діяльність, цікаві історії з табірного життя.

Запрошуємо всіх бажаючих.

Подія відбудеться у Креативний кластер «Nа пошті» (вул. Коперника, 4).

«Деталі піщаного годинника» – це книга табірної поезії автора. В книзі також публікуються пісні поета з нотами, а також вперше опубліковані мелодії пісень, написані під час ув’язнення, тексти пісень до яких втрачені. До кожної мелодії і пісні в книзі додано QR-коди, просканувавши які смартфоном можна їх послухати.
Інші книга автора: модерно-мемуаристичні твори «Один із шістдесяти років» і «Презентація життя», повість «Повернення» та «Повість про три дороги».
Микола Горбаль – поет, письменник, музикант, політв’язень-рецидивіст радянських концтаборів (тричі був ув’язнений, тюремний стаж – 16 років), один із 41 члена Української Гельсінської групи, народний депутат України ІІ-го скликання.
Чекаємо на вас:
27 жовтня (неділя) о 16:00.
Креативний кластер «Nа пошті» (вул. Коперника, 4)
Вхід вільний.
Можна буде придбати книги автора (в тому числі – раритетні) і взяти у нього автограф.

Знайдено українське коріння засновника Facebook Марка Цукерберга

Браконьєр заплатить півмільйона гривень за незаконний вилов раків