Родина Сергія Надала не заробляє – весь Тернопіль сидить без теплої води

Поділитися

КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” дякує споживачам, які щомісяця вчасно сплачують за спожиті послуги. Але незважаючи на це, є частина тернополян, які не здійснюють оплату за послуги з централізованого теплопостачання та постачання гарячої води тривалий час.

На сьогоднішній день заборгованість тернополян перед нашим підприємством становить понад 84 млн грн. Через це існує загроза припинення надання послуги з постачання гарячої води в місті Тернопіль з 1 червня. Оскільки, підприємство позбавлено економічних можливостей проводити поточні розрахунки за використані паливно-енергетичні ресурси (природний газ, електроенергія, тощо). З метою не допущення припинення постачання гарячої води, просимо своєчасно розрахуватися за спожиті послуги.

Насправді, тернополяни активно виступають проти смердючих торф’яних котелень, які належать родині мера Тернополя Сергія Надала. Оскільки на носі вибори, мер дав команду перестати спалювати торф, щоб заспокоїти виборців до 25 жовтня. Коли ж вибори минуть, мер сподівається, що переможе на виборах і далі буде засмерджувати Тернопіль. Але щоб кошти йшли “мимо родинної каси”,  то такого бути не може. І мер вирішив вивчити питання: як відреагують тернополяни, якщо не подавати теплу воду, щоб потім усі кошти загнати у фарватер торф’яного бізнесу.

Як відомо, уся прогресивна громадськість файного міста виступає проти Сергія Надала, якого порівнюють з путінською загрозою. З Надалом Тернопіль залишиться без парків,  повітря у місті стане токсичним через діоксин сірки, який у 5 разів перевищує норми викидів торф’яних котелень. 8 таких “чорнобилів” хоче притулити на котельнях мер Тернополя. Причин не голосувати за Надала на місцевих виборах багато, у десятків тисяч тернополян – різні. Об’єднує ж усіх одне – досить терпіти свободівську напасть, яка паразитує на тернополянах.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

В Озерній водій автомобіля ВАЗ зупинився на світлофорі, а вантажівка ТАТА ні: у підсумку легкова машина згоріла

Сьогодні в Тернопільській області кількість хворих на коронавірус перетнула першу тисячу