Як журналістика допомагає захищати наші права?

Поділитися

Як журналістика допомагає захищати наші права? Чому низький рівень правової культури в суспільстві? Чому ми, наприклад, багато говоримо про погану роботу ЖКГ, проте мало говоримо, як відстояти наші права на якісні житлово-комунальні послуги?

На ці та інші запитання спробують відповісти учасники та експерти четвертого раунду дебатів «Медіа-пазл шоу», який присвячений темі “Право та журналістика”.

Учасники:

Петро ГРОДА – адвокат, голова адвокатського об’єднання “Тернопільська адвокатська контора №1”;

Олег УДИЧ – прес-секретар прокурора міста Тернополя.

Експерти:

Марія МАЦУК – голова Громадської ради при управлінні Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області;

Володимир ХАНАС – громадський діяч.

Модератор:

Ярослав ЧОРНОЗУБ – координатор Тернопільської експертної групи.

Пряма трансляція дебатів відбудеться 4 квітня 2013 року о 17:00 на сайтах наших партнерів: www.provse.te.ua www.realno.te.ua www.like.te.ua www.gazeta-misto.te.ua

Нагадаємо – це вже четверта передача з циклу он-лайн дебатів в рамках реалізації проекту “Дослідження морально-етичних норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа” за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк.

Дебати організовано Тернопільською обласною Асоціацією Жінок за підтримки Тернопільської експертної групи, маркетингової агенції “Прості рішення”, тернопільських медіа. Попередні програми можна переглянути за посиланнями “Журналісти про журналістику” , “Політики про журналістику”, “Бізнес про журналістику”.

Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі facebook для отримання оперативної інформації про розвиток проекту, ставте запитання, коментуйте!

ДОВІДКОВО.

Проект «Дослідження морально-етичних норм та гендерних питань у сучасних регіональних медіа» здійснює Тернопільська обласна Асоціація Жінок (ТОАЖ) за підтримки Українського медійного проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк. Проект ТОАЖ сприяє підвищенню рівня обізнаності журналістів щодо гендерної тематики та покращенню якості регіонального медіа контенту шляхом проведення досліджень якості регіонального медійного контенту, навчання журналістів та співпрацю між неурядовими організаціями та медіа.

Проект «У-Медіа» здійснюється міжнародною організацією Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США (USAID). «У-Медіа» сприяє дотриманню свободі слова й незалежності засобів масової інформації, прагне збільшення кількості та підвищення якості новинних джерел, підтримує сприятливе середовище для засобів масової інформації та свободи слова. Більше про проект «У-Медіа» можна дізнатись на сайті http://umedia.kiev.ua.

В Україні – державний переворот?

Тернопільський нардеп від “Свободи” Олексій Кайда проти відставки Уряду Азарова