Привчав сина до злодійства

Поділитися

Співробітники Борщівського райвідділу внутрішніх справ за вчинення крадіжок затримали 36-річного жителя селища Мельниця-Подільська. Протягом одного дня чоловік двічі навідувався за наживою до фермерського господарства. На одну із злодійських вилазок покликав неповнолітнього сина.

Фінансові негаразди постійно супроводжували родину 36-річного жителя селища Мельниця-Подільська. Постійної роботи глава сім‘ї не мав, перебивався випадковими заробітками. Окрім цього, в чоловіка раніше були проблеми із законом. Щоправда, за вчинену крадіжку отримав умовне покарання.

Цього разу, аби роздобути гроші, знову вдався до протиправного. Легкої наживи пішов шукати до фермерського господарства, що у сусідньому селі. Хоча ферма недіюча, її територія охороняється. На злодійську справу пішов рано-вранці. Непоміченим через огорожу проник до чужого господарства. Звідти вийшов не з порожніми руками – виніс металеві клітки, які повантажив у власну автівку. Крадене здав на металобрухт.

Ввечері вирішив ще раз навідатися до фермерського господарства. На підмогу покликав 15-річного сина. Цього разу заробітки теж виявилися успішними. Виручені за крадені металеві клітки гроші чоловік швидко розтринькав на власні потреби.

Походеньки любителя легких грошей зупинили співробітники Борщівського райвідділу міліції. Проти 36-річного крадія розпочато кримінальне провадження. Окрім частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, йому інкримінують частину 2 статті 304 ККУ – втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність. Триває досудове розслідування.

18 травня понад 400 представників та прихильників «Батьківщини» Тернопільщини взяли участь у Всеукраїнській акції «Вставай, Україно!» у Києві

Трагедія сталася у селі Росохач Чортківського району: пенсіонер загинув, розбираючи вибухівку