Сьогодні у Збаражі – “дурдом”

Поділитися

Колишній міський голова Збаража Михайло Бочаров продовжує поводитися неадекватно, всупереч чинному законодавству. Як відомо, минулого тижня депутати Збаразької міської ради взяли до відома інформацію про корупційне діяння мера-Бочарова. За ці дні у міській раді почалась колотнеча: мер почав розбивати двері, говорити якісь дивні промови про накладання вето на рішення депутатів. За слова керівництва Збаразької міської ради, на днях вони проведуть прес-конференцію, на які продемонструють фото і відео, де показано “діяльність” вже колишнього мера. До речі, сьогодні вже викликали міліцію, щоб заспокоїти колишнього керівника міста.

На вимогу прокуратури Тернопільської області депутати міської ради звільнили з посади за корупційні діяння міського голову Збаража. Про це  повідомили у прес-службі прокуратури області.

Незважаючи на прийняті Збаразьким районним судом та апеляційним судом Тернопільської області постанов про притягнення Збаразького міського голови Бочарова М. Г. до адміністративної відповідальності, посадовець продовжував залишатися на посаді

Прокуратурою Збаразького району 27 серпня 2013 року на розгляд сесії Збаразької міської ради внесено подання з вимогою вжити невідкладних заходів до усунення виявлених порушень Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції», причин цих порушень і умов, що їм сприяють.

05 вересня 2013 року відбулася сесія Збаразької міської ради, на якій депутатами прийнято рішення №471 “Про взяття до відома постанови Збаразького районного суду від 16.07.2913 року та апеляційного суду Тернопільської області від 08.08.2013 року про визнання Бочарова Михайла Григоровича винним у скоєні правопорушення передбаченого ст.172-7 КУпАП”.

Іншим своїм рішенням депутати повноваження міського голови поклали на секретаря ради Пелех О.З.

Нагадаємо, що постановою Збаразького районного суду від 16.07.2013 року Збаразького міського голову Бочарова М. Г. визнано винним в скоєні ним правопорушення передбаченого ст.172-7 КУпАП та піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 500 грн.

З першого вересня усі ЖЕКи отримали “смотрящих” з Партії Регіонів

Хто переможе: Україна чи Англія?