Як Чайківський «ДБАЄ» про людей і село

Поділитися

Сьогодні на Тернопіллі, зокрема, в межах Зборівського виборчого округу, всюди можна побачити рекламні щити із політичною рекламою кандидата у народні депутати України Івана Чайківського.

Кількість таких щитів у порівнянні зі щитами інших кандидатів вказує на неабиякі статки цього кандидата у народні депутати України. Все було б нічого, якби не цинічність гасел розміщених на рекламних щитах. Цинічність тому, що ціна цим статкам кандидата є надто дорогою, насамперед для нас, мешканців двох звичайних сіл Тернопілля – Великий Ходачків, що у Козівському районі та Настасів Тернопільського району.

Сьогодні  ми, мешканці Великого Ходачкова і Настасова, об’єдналися у боротьбі з уособленням свавілля, беззаконня, неповаги до прав і свобод людей, засліпленого бажання отримати надприбутки будь якою ціною, навіть ціною життя і здоров’я людей.

Кандидат у народні депутати України Іван Чайківський позиціонує себе як такого, що дбає про село та людей. І не дивно що політтехнологи створюють Чайківському саме такий образ, адже він є Генеральним директором корпорації «Агропродсервіс». Але запевняємо кожну свідому людину  – це лише образ!!!

Добробут села і людей за Чайківським у Великому Ходачкові – це грубе порушення санітарного законодавства під час реконструкції птахівничого комплексу (індичатника), будівництво 93 стаціонарних джерел викидів забруднюючих речовин, що відповідно до висновків контролюючих органів передбачає негативний вплив на навколишнє середовище та умови проживання мешканців.

Добробут села і людей за Чайківським у Настасові – це грубе порушення природоохоронного та санітарного законодавства України, наявність 302 джерел викидів забруднюючих речовин, викиди з яких здійснюються без спеціальних дозволів та ряд інших порушень законодавства.

Статистка захворюваності по с. Настасів за три роки є дуже сумною: хворих на туберкульоз – 2 випадки; онкологічні захворювання – 16 випадків; алергічні захворювання: діти – 11 випадків, дорослі – 7 випадків; цукровий діабет в лікарській амбулаторії зареєстровано – 6 випадків.

Це весь добробут села і людей уже створений у наших селах. Такий же добробут може бути і у ваших селах. Чи хочете ви цього?! Задумайтесь над цим і прийміть правильне рішення.

На шляху протистояння свавіллю і беззаконню ми часто стикались із злочинною байдужістю чиновників, але це не дивно, адже Іван Чайківський де факто є кандидатом від влади. Людина, яка очолювала список Партії регіонів під час місцевих виборів до Тернопільської районної ради, людина, яка весь цей період, виконуючи вказівки вищого керівництва з Києва, керувала діями товаришів із Партії Регіонів у районній раді і яка лише кілька місяців тому формально полишила керівництво фракцією Партії регіонів. А полишила з однією метою – відбілитися в наших очах, очах простих виборців. Але ми пам’ятаємо… Пам’ятаємо як товариші по партії Івана Чайківського у парламенті легітимізували Харківські угоди і забезпечили присутність російського флоту на території країни ще на десятки років, що прямо загрожує національній безпеці країни. Пам’ятаємо ми і про мовний закон і багато іншого…

Але праця Івана Чайківського не є даремною і оцінена Президентом Януковичем, який з нагоди 21-ої річниці Незалежності України, 24 серпня 2012 року, нагородив «великого аграрія» державною нагородою – Орденом за заслуги ІІІ ступеня. Вочевидь праця Івана Чайківського на благо товаришам і Президенту Януковичу є дійсно неоціненною!!!

Якось у замовлених повідомленнях ЗМІ йшлось про те, що громадсько-політичні діячі, які нам щиро допомагають, керуються політичними цілями. Так от, пане Чайківський, ми вбачаємо політичну гру у нав’язаних Вами нам проблемах виключно з Вашого боку. Спробу «відбілитись» в очах виборців шляхом подачі клопотання про вирощування ВРХ у Великому Ходачкові за кілька днів до початку виборчої кампанії і кампанію роздавання свиней і інші «добродіяння» сприймаємо виключно як політичну гру. Адже до цього були роки поневірянь і страждань.

Громадсько-політичне об’єднання «Українська справа» і його лідери Валентин Наливайченко і Володимир Петровський надають нам реальну допомогу, яка розпочалась ще задовго до початку виборчої кампанії.

Звертаємось до кожного села Тернопілля, до кожної свідомої людини, задумайтесь – чи такого добробуту ви бажаєте собі, своїм родинам, своїм селам…

      

       Громада села Великий Ходачків                        Громада села Настасів

Правда від Івана Стойка до виборців Борщівського, Чортківського та Заліщицького районів (відео)

Протест прокуратури на рішення обласної ради нібито не має жодного політичного підгрунтя. “Ха-ха трі раза”