6 лютого у Тернополі покажуть балетну постановку Раду Поклітару “Лускунчик”

Поділитися

balet lyskynchukФантастичну казку «Лускунчик» неймовірної динаміки привезе до Тернополя Раду Поклітару та його театрально-хореографічний колектив Київ Модерн-балет.

Київ Модерн-балет, котрим керує талановитий хореограф та режисер Раду Поклітару – це довершена відповідь сучасному європейському балету. Нестандартні постановки балетмейстера прикували до себе увагу після участі маестро в складі журі проектів «Танцюють всі» та «Танці з зірками». Кожна його робота доводить, що балет не може сидіти в закостенілих рамках – йому потрібен нестримний рух, ексклюзивні ідеї та бодай крапля гумору.

balet lyskynchukЗдається, що сюжет «Лускунчика» та мелодії із опери Чайковського знайомі навіть малятам. Однак ніколи Раду Поклітару не вдається створити чогось тривіального чи нудного – забудьте все, що ви знали про цю оперу, балет та сюжет. Театральна феєрія від колективу «Київ Модерн-балет» виходить далеко за рамки канонів, а відтак відчуття, які ви отримаєте, просто несказанні. Динамічні фігури, епатажні перевтілення образів та оригінальні костюми – на вас чекає найприємніша форма культурного потрясіння!

balet lyskynchukСуміш парадоксальних хореографічних ідей та сміливої постановки наповнюють «Лускунчика» емоціями, вихором театральної дії, рухом, який можна осягнути лише серцем.

Унікальна театральна трупа відвідає наймальовничіші куточки України, аби кожен міг насолодитись глибоко-психологічною постановкою «Лускунчик» за мотивами найзнаменитішої казки Ернеста Гофмана.

Постановка відбудеться на сцені палацу «Березіль» 6 лютого 2016 року о 19:00 годині.

Придбати квитки на балет «Лускунчик» від Раду Поклітару в Тернополі 6 лютого онлайн чи з доставкою: http://www.concert.ua/booking/shelkunchik-radu-poklitaru-0601

Вартість квитків від 140 до 280 гривень.

balet lyskynchuk

12 лютого відбудуться громадські слухання плану дій з енергетичного розвитку Тернополя

Тернопільські податківці знайшли “зайвих” 10 мільйонів