Через пів області – більше 100 кілометрів – везли студентів-медиків аби ті заколядували губернатору

Поділитися

Колектив Чортківського державного медичного коледжу завіншував на добрий новий рік голову Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Це вважає великим досягненням керівник медзакладу Любомир Білик.

Мелодійними колядками та щедрівками представники коледжу привітали керівника області з новоліття та побажали всіляких гараздів нашому краю, повідомляє прес-служба “білого дому”.

«Я щиро зворушений вашими колядами та віншуваннями. Щойно я повернувся з Києва, де мав ряд зустрічей з керівниками центральних органів влади, які стосувалися подальшого розвитку регіону. Вже є певні плани. Не забудемо ми й Чортківщину. Вже незабаром планую побувати у цьому районі з робочою поїздкою, аби ознайомитися із його потенціалом, зустрітися з активом та накреслити подальші перспективи», – написали працівники прес-служби про нібито щирі почуття губернатора-колгоспника Валентина Хоптяна.

У приймальні губернатора відвідувачі перемовлялись щодо віншувальників. Мовляв, для чого мордувати студентів, везти їх через пів області, аби керівник “засвітився” перед губернатором. Для колядувань є училища культури, музичні та акторські факультети в університетах.

Нагадаємо, кілька років тому в училищі навчалась студентка, у якої виявили СНІД. Дівчина мала настільки велику “популярність”, що до неї перейшло половина міської та районних рад і адміністрації. У Чорткові жартували, що дружини всіх великих начальників відмовлялись спати з чоловіками, якщо вони не показували довідки зі шкірвендиспансеру.

Ось які господарі у “Тернопільводоканалі” (відео)

Поразки почнуться з Тернопілля?