Чому втік Сергій Надал?

Поділитися

В Тернополі останнім часом стаються події, які не дають спокійно спати простим тернополянам.
Не встиг влягтися шум від реформ, які пропонують органи центральної влади, як «свято» прийшло і в наше місто.
Тільки за останній тиждень в Тернополі подорожчало опалення та гаряча вода на 25 відсотків, тобто на четвертину (http://www.rada.te.ua/news/view/3799), подорожчала на 3,6 відсотки холодна вода (http://www.rada.te.ua/news/view/3807), змінилися маршрути громадського транспорту (http://www.rada.te.ua/news/view/3803) та готується підняття тарифу за проїзд щонайменше на 75 відсотків. Тобто відбуваються зміни, що зачіпають всі верстви населення.
В той самий час сайт міської ради бадьоро інформує про те, що міський голова здійснює турне по Польщі (http://www.rada.te.ua/news/view/3796), п’є чай з мерами та спілкується на ефемерні теми (http://www.rada.te.ua/news/view/3797), від яких простому городянину ні холодно, ні тепло.
Для мене залишається загадкою, як міський голова може собі дозволити бути відсутнім при прийнятті таких важливих для мешканців рішень. Впевнений, що тернополяни мають що спитати мера, тому в мене складається враження, що пан Сергій Надал просто втік з міста, щоб не зустрічатися з простими людьми. Адже його обіцянки перед виборами були зовсім іншими, ніж теперішні кроки.

Святослав Липовецький у Тернополі презентує таке, від чого в Дмитра Табачника очі на лоба полізуть

Як Тернопільська облрада сприятиме медикам благодійного фонду? Нехай би не заважала