Москалі не зацінили продукцію ТОВ «Р.Е.Й.В.» та ТОВ «ПВФ «Електросвіт»

Поділитися

Завершився національний етап 3-го конкурсу на здобуття премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг 2010-2011рр. Цьогоріч серед 29 підприємств із 20 регіонів України Тернопільщину представляли два – ТОВ «Р.Е.Й.В.» та ТОВ «ПВФ «Електросвіт».

Товариство з обмеженою відповідальністю «Проектно-виробнича фірма Електросвіт» заснована 06.10.2003 р. Підприємство є лідером в Україні по виробництву тепличних світильників. Продукція підприємства користується  широким попитом як в Україні, так і за її межами. Крім тепличного напрямку, підприємство виготовляє люмінесцентні світильники, а також освітлювальні установки для спортивних споруд та зовнішнього освітлення. В даний час на підприємстві впроваджується система управління якістю згідно ДСТУ ISO 9001:2009.

 Товариство з обмеженою відповідальністю  “Р.Е.Й.В.” є одним із провідних виробників кави в зернах і монодозах в Україні уже понад 13 років. Продукція цієї компанії  це справжня італійська кава, висока якість якої зробила її надзвичайно популярною в Україні та за її межами, а  високотехнічне професійне обладнання, високий рівень обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволили компанії стати одним з провідних лідерів України в сегменті КаБаРе.

Близько 30 спеціалістів територіальних центрів та ДП «УкрНДНЦ» протягом 4-х місяців проводили експертну оцінку всіх підприємств-учасників за дев’ятьма критеріями моделі премії СНД. Крім оцінки матеріалів учасників Конкурсу на відповідність критеріям за встановленою шкалою, групою експертів складався перелік сильних сторін та напрямків удосконалення діяльності підприємства.

Відповідно до висновків експертів 15 підприємств-учасників Конкурсу стали переможцями національного етапу, 14 – лауреатами. Визначено 9 підприємств-претендентів для участі у міждержавному етапі Конкурсу СНД.

 

Довідково. Конкурс на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції і послуг проводиться один раз на два роки в два етапи (національний та міждержавний) в Порядку, затвердженому рішенням Економічної Ради СНД від 30 червня 2006 року. Національний етап Конкурсу в Україні проводиться під егідою Держспоживстандарту України.

Конкурс проводиться з метою підтримки національних ініціатив і об’єднання зусиль державних органів управління, спрямованих на підвищення якості та конкурентоспроможності продукції, що виготовляється, або послуги, що надаються державами-учасницями СНД; підвищення експортних можливостей організацій держав-учасниць СНД; стимулювання виробництва високоякісної продукції або надання високоякісної послуги в державах-учасницях СНД і впровадження високоефективних методів менеджменту якості, пише сайт Тернопільстандартметрології.

Народний депутат з Тернополя від Партії Регіонів Орес Муц заявив, що нібито галичани готові продатися за шмат гнилої ковбаси від кримінальних елементів

Успішне випобування бережанських контрактників нічним 90-кілометровим маршем