На Тернопільщині, біля найсуворішої жіночої колонії в Україні, продавали зброю

Поділитися

У Збаразькому райсуді відбувся суд над пенсіонеркою, жителькою Теребовлі. Її визнали винною за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (зберігання, носіння та збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу). Таку доволі дивну як для старшої жінки провину підсудна визнала. Пояснила, що після смерті чоловіка знайшла у хаті обріз мисливської рушниці. Оскільки не вистачало грошей на ліки, вдова вирішила продати зброю. Мабуть, пенсіонерка не переймалася, що обріз – не звичайна річ із цивільного обігу, і продавати його не можна.

Інформація про те, що пенсіонерка бажає продати зброю, дійшла до правоохоронних органів. Міліціонери організували так звану оперативну закупку. Але про те не відала вдова. Вона погодилася на пропозицію і привезла обріз у с. Доброводи Збаразького району, де заховала зброю у лісосмузі. Незабаром відбулася оборудка, і жінку взяли на гарячому.

Пенсіонерку засудили до двох років позбавлення волі з відстроченням виконання вироку та із встановленням іспитового терміну на рік, пише http://svoboda.te.ua

Їй доведеться сплатити судові витрати за проведення судової балістичної експертизи у розмірі 515 гривень.

Магнітні бурі у Тернополі будуть 19, 26 та 29 січня

На Тернопільщині корумповані судді “відпускають” даїшників-хабарників!