На Тернопільщину незаконно потрапила партія різаних буйволів

Поділитися

Про це заявив на колегії облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він незадоволений роботою управління ветеринарної медицини в Тернопільській області, хоч воно не входить у структуру облдержадміністрації.

Валентин Хоптян: «М’ясо завозиться з-за кордону – ці всі брикети, ці всі буйволи, – чим нас тільки не травлять. А він все клеймує, штампує – не знаю за що. А якщо потрібна нам допомога державної таможні, то ми повинні звертатися до неї – і виявляти в області такі приклади і говорити, що от буйволи через Польщу чи ще через якусь країну до нас пройшли, проникли», повыдомляэ телеканал ІНТБ

Своє незадоволення висловив Губернатор області про роботу управління лісового господарства, відділу роботи зі зверненнями громадян. Зокрема, його обурило те, чому мешканці районів звертаються зі своїми проблемами одразу до Президента, а не в місцеві органи влади.

На колегії від губернатора дісталося усім структурним підрозділам облдержадміністрації і не тільки. Проте Валентин Хоптян знайшов і позитиви. Він відзначив роботу голів районів, які справно виконують його доручення по освітленню сіл.

“Німецьку хвилю” не закриють, бо…

У центрах зайнятості Тернопільщини постійно діють комісії з питань запобігання тривалому безробіттю