Що робиться з Євро-2012 в Тернополі?

Поділитися

У Тернопільській міській раді під головуванням заступника міського голови з гуманітарних питань Леоніда Бицюри відбулося засідання робочої групи з підготовки та проведення в Тернополі заходів в рамках ЄВРО-2012. Запрошені керівники структурних підрозділів міської ради, проектанти, підрядчики детально прозвітували про стан підготовки міської інфраструктури, спортивних споруд. Також, було проаналізовано інформацію – звіт щодо єдиної уніфікованої системи моніторингу підготовки тренувальної бази «Тернопільський міський стадіон» до проведення заходів чемпіонату.

Начальник управління сім`ї, молоді та спорту Юрій Юрик доповів про стан фінансування підготовки спортивних об’єктів, в тому числі і міського стадіону, на реконструкцію якого у 2010 році було спрямовано 2 млн. 100 тисяч грн.; на 2011 рік у міському бюджеті на реконструкцію стадіону передбачено 3 млн. грн. Таким чином, потреба на фінансування робіт по стадіону з Державного та обласного бюджетів становить понад 12 млн. грн.

Робочою групою було проаналізовано стан підготовки проектно-кошторисної документації освітлення поля та глядацьких трибун Тернопільського міського стадіону, оновлення бігових доріжок та інформаційного табло на міському стадіоні. Спільно з МВ УМВС опрацьовано питання забезпечення громадського порядку, належного порядку під час масових заходів та безпеки гостей, учасників заходів чемпіонату, встановлення відеоспостереження в спортивних спорудах.

Окремим питанням робочої групи стало обговорення підготовки конкурсу на влаштування інфраструктурних об’єктів туристичного, спортивного, мистецького, побутового спрямування.

За словами голови робочої групи Леоніда Бицюри, особливу увагу при підготовці міських заходів в рамках проведення чемпіонату ЄВРО-2012 буде звернуто на реалізацію конкретних інфраструктурних проектів та чітку координацію дій всіх профільних організацій, установ та підприємств.

За підсумками наради, також було направлено листи – звернення до Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради щодо реалізації проекту підготовки спортивної інфраструктури м. Тернополя та Тернопільської області з проведення фінальної частини в Україні ЄВРО-2012 з футболу.

У Тернополі площу перед облдержадміністрацією назвуть іменем Степана Бандери

Впродовж березня-грудня 2010 року спеціалісти обласної служби зайнятості спільно з 563 сільськими, 19 селищними та 16 міськими радами провели суцільну паспортизацію населених пунктів Тернопільської області