Стартував фотоконкурс « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011»

Поділитися

Привіт усім, шановна читацька спільното «Про все»!

Нарешті наше видання «вирулює» з  «передряг», в які, силою різноманітних обставин, було втягнуто. Ще кілька тижнів, і дизайн сайту нашого видання буде оновлено «до людського вигляду».

На разі життя  продовжується і прагне красивого та світлого. Тому, ми порадились і вирішили на початку року оголосити фотоконкурс « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011».

У ньому можуть взяти участь усі бажаючі, хто вважає себе най-най-най і просто красивою! Для цього необхідно надіслати фото на нашу електронну адресу provse87@mail.ru з позначкою « Міс Інтернет-Тернопіль’ 2011».

Щотижня ми підбиватимемо підсумки. Яким чином? За кількістю набраних голосів. При рівній кількості голосів, братиметься до уваги бал, який набрала учасниця. Щотижня «Про все» визначатиме кращу дівчину тижня. У кінці місяця фото переможниць тижня змагатимуться у фіналі.

У кінці року ми визначимо переможницю року серед переможниць місяця.

Який сенс брати участь у конкурсі? По-перше, показати себе на найпопулярнішому інтернет-ресурсі Тернопільщини. По-друге, отримати приз – набір косметики від провідної косметичної компанії «Оріфлейм».

Переможниці місяця і року отримають вагоміші подарунки!

Успіхів!

З 17 по 21 січня 2011 року CNN транслюватиме серію програм i-List, присвячену Україні

Головний «регіонал» Борщівщини та двоє депутатів райради «спалились» на хабарі у 35 тисяч доларів