“Тернопільська липа” розповіла про найоригінальнішу фотовиставку в Україні

Поділитися

Вулична фотовиставка під назвою “Стрітартова інсталяція митецьких світлин” триває на вулиці Сагайдачного у Тернополі

 Стелажем для виставки стала звичайна вулична міська тумба для оголошень, розташована навпроти Катедри.
За словами очевидців, фотографії вивісили троє молодих людей у неділю в обід. Вони ані не підписали своїй роботи, ні не залишили жодних координат. Після того як зробили свою роботу просто зникли.
Однак на рекламній тумбі поміж фотографіями висить надрукована афіша, у якій вказано, що виставка називається “Стрітартова інсталяція митецьких світлин”, пише http://lypa.te.ua

-Я йшов ввечері по вулиці Сагайдачного, і побачив що з десяток людей стоять перед рекламною тумбою й дивляться на неї, – розповідає глядач виставки Сергій Палащук. – Я здивувався. Думаю собі – “чого б то всі так разом рекламу читали”. Подумав, що то може бути флеш-моб якийсь. Підійшов, дивлюся — а то фотовиставка. Доречі цікаві фотографії там є. Різні тернопільські будинки, фотографії з дахів. Якісь знимки схожі на фото з війни або з якогось фільму про війну. Ще мені сподобалася фотографія червоного жигуля з червоною труною на духу. Машина їде по вулиці Бродівській!

Термін виставки у оголошенні не зазначений — вона висітиме, поки її не заклеять рекламними афішами. Однак поки що поверх фотографії оголошення наклеїти не наважився ніхто.

Богдан Демончук

Тернопільське управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації розповіло, як дбає про багатодітні сім’ї

У Борщові знову проблеми