У Борщові знову проблеми

Поділитися

Відділ інспектування у соціальній сфері та культурі Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області провів ревізію фінансово-господарської діяльності Управління праці та соціального захисту населення Борщівської райдержадміністрації та використання бюджетних коштів, у тому числі виділених на ліквідацію наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року. Встановлено фінансових порушень на загальну суму 42,6 тис.гривень, повідомила “Про все” прес-служба Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області

Найбільша сума порушень виявлена щодо відшкодування сум компенсаційних виплат перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян на маршрутній мережі району. Так, внаслідок внесення ТОВ „Борщівське АТП-16138” завищеної кількості пільговиків, управлінням зайво перераховано компенсаційних виплат в сумі 30 тис.гривень.

Встановлено також, що до розрахунків виплати допомоги потерпілому населенню від стихійного лиха внесено завищену площу затоплених сільськогосподарських угідь, що призвело до зайвої оплати вказаної допомоги на суму 2,8 тис.гривень.

Зайво нараховано та виплачено державної соціальної допомоги  малозабезпеченим сім’ям на загальну суму 2,7 тис.гривень.

Ревізією також виявлено переплату заробітної плати працівникам управління разом із нарахуваннями на неї в загальній сумі 2,8 тис.гривень.

За допущені порушення начальника фінансово-господарського відділу управління та завідувача сектору організаційно-кадрової роботи притягнено до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Тернопільської області.

“Тернопільська липа” розповіла про найоригінальнішу фотовиставку в Україні

Тернопільські екологи підвели підсумки 2010 року: 7 разів збільшилася сума пред’явлених позовів і претензій,