“Тернопільська липа” тішиться, що у Сергія Лазо вийшла дванадцята книжка – «Майстри часу та ще чогось»

Поділитися

То навіть більше, ніж просто книга – поет називає це авторським проектом – і небезпідставно! «Поєднати в одне вірші, музику і графіку – така ідея спокушала, але реалізувати задумане ніяк не вдавалося. Цей проект – спроба такого поєднання, що стало можливим завдяки праці багатьох талановитих людей, які, дякуючи Богові, ще не перевелись …», пише http://lypa.te.ua

Що за цим криється? Різножанрова поетика автора, багата палітра його перекладів: Бахит Кенжеєв (Нью Йорк), Шота Іаташвілі (Тбілісі),Болеслав Лесьмян (Варшава),Віра Павлова (Москва). Блискучі вірші, практично невідомі українському читачеві! Біографічні данні та цитатник – висловлювання, роздуми поетів, матеріал, що  певною мірою допомагає зрозуміти й краще відчути оригінальність їхніх творів. Майже півтора десятка гравюр – ілюстрації львівської художниці Данути Кріль. Тексти пісень і повний інформаційний комплект компакт-диску, котрий є музичним доповненням «Майстрів часу». А тут нові відкриття, та ще й які! Спочатку блок віршів, які майстерно читають артисти театрів ну, звісно, й автор; низка хітів, серед яких легендарна «Ти подобаєшся мені» у новій інтерпретації ( акапельний

спів  ManSound та Віктора Павлика), щемлива «Не йди» (Гайтана & С.К.А.Й.), романтична «Все починається з любові»(несподівана поява драматичної артистки та телеведучої Наталії Сумської в якості співачки), цикл нових пісень Сергія Лазо в авторському виконанні… І все це під однією обкладинкою, яка, до речі, також досить оригінальна, стильна і заслуговує уваги!

Книга щойно вийшла  у видавництві «Підручники і посібники»,  незабаром її побачать перші гості презентацій у Тернополі:

26.01 – учні та педагоги школи №6.

27.01 – любителі поезії, літератори, художники і всі, хто цікавиться мистецтвом;  прес-центр редакції газети «Вільне життя плюс».

28.01 – відкриття продажу в книжковому магазині «Ярослав Мудрий».

У лютому почнеться тур містами України, сигнальні екземпляри полетіли до Італії… Доброї дороги та закоханих читацьких очей!

Тернопіль. Один за всіх і всі за одного

Роботодавцям потрібні кваліфіковані спеціалісти