У щорічному рейтингу якості життя Україна опустилася на 5 рядків і зайняла 73 місце, поруч з Намібією, Ботсваною, Тринідад і Тобаго

Поділитися

«Незважаючи на всі заяви представників влади, що Україна стрімко розвивається та поступово виходить з кризи, насправді наша держава рухається в економічну прірву», – так заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ прокоментував оприлюднений виданням International Living щорічний рейтинг якості життя, в якому Україна опустилася на 5 рядків і зайняла 73 місце, поруч з Намібією, Ботсваною, Тринідад і Тобаго.

За його словами, «Значний рівень падіння життя населення, незважаючи на всі оптимістичні заяви офіційного Києва, відзначило світове співтовариство», – наголосив заступник голови УНП. «Окрім тотального підвищення цін на усі товари та комунальні тарифи, уряд підготував для українців черговий «святковий подарунок» – Національної комісії з регулювання електроенергетики (НКРЕ) ухвалено рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Це спричинить підняття тарифів на водопостачання для населення на 11% – 15 %», – констатував політик.

«Відповідно, на родину з чотирьох осіб, що використовують в середньому 300 літрів на людину в день, витрати збільшаться на 100 гривень в місяць, тобто українські сім’ї лише за холодну воду будуть змушені сплачувати щомісяця майже 200 гривень», – підкреслив ШОВКОШИТНИЙ. «Не кажучи вже про обіцяний донецькими дешевий російський газ в обмін на втрату територіальної цілісності України, що насправді обернулося захмарними цінами на газ та бензин», – додав він.

Заступник голови УНП переконаний, що «діючий Президент України повинен пояснити громадянам, чому «Покращення життя вже сьогодні» за рік його президентства, не лише не відбулося, а впав майже на половину».

Тернопільську область розформують?!

“Укргазвидобування” придбала на Тернопіллі нафтобазу та заправні станції