У Тернополі відкрили магазин українських майстринь

Поділитися


Оригінальні жіночі та чоловічі аксесуари, незвичні сувеніри, прикраси відтепер можна придбати і в Тернополі.

Розфарбовані скляні пляшки, мила та свічки ручної роботи, дизайнерські дерева є у магазині цікавих виробів «Чічіта», що на вул.О. Кульчицької, 4. Кожен, хто завітає туди, обов’язково щось захоче придбати. Ці авторські вироби майстринь не залишать байдужим навіть найвибагливішого. Так, для власників авто є подушки у вигляді звірків, для шанувальниць біжутерії – сережки з баранячої шерсті. Ваблять око і цікаві блокноти, палітурки яких зроблені з кольорових олівців.

«Я дуже люблю оригінальні речі, а до цього часу не було змоги їх придбати в Тернополі. Тому я часто відвідувала подібні магазини  у Львові, де їх чимало. Також неодноразово бувала на виставках з хенд-мейду. Це й навіяло мені ідею відкрити такий магазин, яка вже назріла давно, – каже власниця магазину Ірина Юрчук. – Окрім того, я й сама захоплююсь виготовленням прикрас», повідомляє http://lypa.te.ua

У магазині представлені саморобні вироби майстринь з усієї України, і навіть Росії. Всі вони зроблені з натуральних матеріалів, як жартує пані Ірина, – без ГМО.Тому вже не потрібно довго роздумувати, які подарунки придбати для рідних людей на свята чи день народження.

Окрім ексклюзивних виробів майстринь, у магазині «Чічіта»  на другому поверсі магазину діє фотовиставка та буккросинг. До обміну книгами можуть залучатися всі охочі.

Юлія КВІТКА

29 січня в арт-кафе «Коза» пройшла презентація «Книжечок з пластунами»

Нові кадрові призначення міського голови Тернополя або, Як свободівці «відіб’ють» кошти за виборчу кампанію