У Тернополі “свободівські” владоможці досі не спромоглися утворити «гарячої лінії» до Євро 2012. А залишилось лише 500 днів!!!

Поділитися

Оператор мобільного зв’язку «МТС Україна» повідомляє про організацію «гарячої лінії» ЄВРО 2012 для жителів Донецька і Донецької області.

 Рівно 500 днів залишилося до початку великого футбольного свята – старту фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі. Одним із чотирьох українських міст, що приймають ЄВРО 2012, буде Донецьк – у цьому «серці Донбасу» пройдуть матчі групового турніру, чвертьфінал і півфінал.

Зазвичай, події такого масштабу викликають широкий інтерес громадськості, і МТС запропонувала спосіб його задовольнити. Відтепер, щоб дізнатися про останні події і наступні заходи, присвячені ЄВРО 2012, жителі Донецька та області можуть просто зателефонувати або надіслати коротке текстове повідомлення на номер (095) 308-2012 – «гарячу лінію» Управління з питань ЄВРО 2012 Донецької обласної державної адміністрації. Вартість дзвінка або відправки SMS-повідомлення – стандартна, згідно тарифного плану абонента.

«Переконаний, що і футбольні вболівальники, і просто прихильники «гри мільйонів», хочуть більше почути про те, що нового і цікавого є в Донбасі: які заходи організовуються, які події відбуваються, який обсяг робіт виконується при підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Величезне спасибі МТС за надані можливості. Тепер ми можемо спілкуватися з футбольними уболівальниками, оперативно інформуючи їх про всі етапи підготовки», – зазначив Юрій Макарницький, начальник Управління з питань ЄВРО 2012 Донецької обласної державної адміністрації.

«Проведення такого великого турніру, як чемпіонат Європи з футболу, має величезну соціальну значимість для нашого регіону. Але, на жаль, не всі жителі Донецької області мають можливість отримати оперативну інформацію про підготовку регіону до ЄВРО. Тому, як соціально відповідальна компанія, і як лідер мобільного зв’язку в Донбасі, ми допомогли організувати «гарячу лінію» з питань ЄВРО 2012 в регіоні, надавши Управлінню з питань ЄВРО 2012 Донецької облдержадміністрації брендований телефон МТС 236 і «ЄВРОпейський» номер – (095) 308-2012. Тепер всі мобільні вболівальники МТС можуть дізнатися значно більше про ЄВРО в Донбасі. А якщо ці абоненти користуються тарифними пакетами лінійки «Супер МТС» з безкоштовними хвилинами всередині мережі, то вони отримають необхідну інформацію, не витрачаючи зайві гроші» – резюмував Сергій Шейка, директор Східного територіального управління «МТС Україна».

Тернополяни у День Соборності утворили живий ланцюг

У Тернополі буде «силіконова долина» завдяки Твіттеру чи Надалу???