Як делегація Тернопільської міської ради транжирить кошти за кордоном: чиновники відвідали ще два польських міста

Поділитися

27 січня 2011 року делегація Тернопільської міської ради під головуванням міського голови Сергія Надала провела зустріч у місті Глівіце з членом ради правління найбільшого в Польщі підприємства в галузі інформаційних технологій Wasko. Тема зустрічі – впровадження новітніх технологій в управлінні комунальним господарством міста. Результатом зустрічі стала домовленість про приїзд спеціалістів Wasko в Тернопіль для проведення технічного аудиту.

У другій половині дня делегація Тернополя відвідала м. Катовіце, де відбулась зустріч з віце-мером міста Міхайлом Литим. На зустрічі обговорювались питання стратегічного розвитку міст. Позитивний досвід  Катовіце базується на побудові найбільшого логістичного центру в південній Польщі. Основними інструментами успіху логістики польські колеги визначають розбудову нових транспортних автошляхів, залучення значних інвестиційних потоків та промоцію міста.

Також делегація Тернопільської міської ради провела ділові переговори з керівництвом міжнародного аеропорту в Катовіцах. Члени делегації оглянули інфраструктуру та господарство підприємства. Аеропорт в Катовіцах є успішним прикладом впровадження логістичних технологій в невеликих містах.

Яка економічна користь від вояжу за кордон, прес-служба мерії не повідомляє. Напевно, заздрить 🙂

Юрій Костенко з УНП запропонував владі заморити голодом українців: заборонити імпорт картоплі та цибулі

358 безробітних на Тернопільщині розпочали свою справу