Громадські слухання щодо реорганізації “третьої” лікарні – «засекречені»

Поділитися

Лікарню №3 влада Тернополя планує реорганізувати у лікарню реабілітації. У результаті, під загрозою закриття: реанімація, хірургія, відділ ортопедії і травматології. Роботу втратять близько 20 лікарів, медсестри та санітарки!

На думку представників «За Україну!», від реорганізації до ліквідації медичного закладу – один крок. Найбільш тривожить Заукраїнців інформація, що 18 лютого міська влада проводитиме громадські слухання щодо реорганізації 3 лікарні, але ні часу, ні місця проведення нікому не відомі.

«У Тернополі є достатньо закладів медичної реабілітації, а після реформування у третій лікарні не надаватимуть стаціонарної допомоги.  Безперечно, лікувальна сфера в усій Україні потребує реформ, але абсурдно їх проводити за рахунок людей. Лікарі втратять роботу, мешканці масиву «Дружба» їздитимуть на огляд у протилежний кінець міста. Представники «За Україну!» робитимуть усе можливе, аби третю лікарню не реорганізували, а відтак і зовсім не ліквідували!» – наголосив координатор «За Україну!» на Тернопіллі Степан Барна.

Лікарня №3 розташована у мальовничому місці паркової зони, тому представники «За Україну!» відстоюватимуть цей медичний заклад, аби на його місці не «виросли» багатоповерхівки чи торговельно-розважальні заклади.

Вибір професії – задача з багатьма невідомими

Обіцянки влади не закривати школи у Кутківцях та Пронятині триматимемо на контролі